2777
2789
عنوان

دلم یه پوست خوب میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 87 پست

وای نگو حالا من روزاسه دارم بیا ببین پوست صورتم داغون شده. کلا آدم استرسی هستم ازهمه بدتر شاغلم هستم مسئولیت سنگین رودوشمه. هر روز کرم پودر میزنم پوستم داغون شده  میرم سر کار اگه نزنم خیلی بدتر داغون. هیچ دردی بدتر از روزاسه نیس. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نگو حالا من روزاسه دارم بیا ببین پوست صورتم داغون شده. کلا آدم استرسی هستم ازهمه بدتر شاغلم هستم ...

همون کرم پودر بدترش میکنه عزیزم.برای درمان مرحله اول اینه کرم پودر نزنی.روتین پوستی داشته باشی.اب زیاد بخوری.تغذیه مناسب.استرست و کم کنی .ازمایش بدی شاید نیاز به دارو باشه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
اها  دکتر به من قرص اسپیرونولاکتون داده چون جوش صورتم هورمونی بوده  تازه شروع کردم

اره منم یه مدت میخوردم.این قرص برای لاغرشدن هم هست.کلا وزن کم کنی و تغذیه سالم داشته باشی خیلی تاثیر داره

اره منم یه مدت میخوردم.این قرص برای لاغرشدن هم هست.کلا وزن کم کنی و تغذیه سالم داشته باشی خیلی تاثیر ...

تاثیری داشته برات این قرصه؟؟ 

اندازه دو ماه برام نوشته

شما چه مدت مصرف کردی؟ 

چندجا نوشته بودن با این‌جوشاشون‌بدتر شده من خیلی استرس دارم 

روتین پوستی مثلا چیا میزنی

ژل شستشو.ابررسان‌.ضدافتاب.قبل ار اف تونر و اسکراب و ماسک های مختلف هم میذاشتم.الان دکترم گفته فقط شستشو با ژل مخصوص پوست حساس.ترمیم کننده.ابررسان.ضدافتاب حتی تو خونه