2777
2789
عنوان

با شوهرم بحثم شده

342 بازدید | 11 پست

نمیدونم مقصر منم یا اون

من خیلی به پیشرفت تو زندگی اهمیت میدم و کلا کمالگرام اما شوهرم بیشتر به آرامش تو زندگی اهمیت میده میگه همینجوری که هستیم خوبه چرا باید دغدغه وارد زندگیمون کنیم 

کلی ایده بابت پیشرفت بهش میدم که خونمون بزرگتر شده ماشینمون بهتر شه اما اون معتقده که تا همینجام خوب جلو اومده

خلاصه من از آینده میترسم از اینکه بچه دارشیم از پس هزینه ها برنیایم با خونه یه خوابه کوچیک چه جوری بچه دارشیم اون میگه ببین همسایه بغلی رو با همین سایز خونه ما دوتا بچه داره

خلاصه نه من درکش میکنم نه اون منو درک می‌کنه الآنم بشدت باهم بحثمون شده

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من و رلم بر عکس شماییم🤣فک کنم مرد کمالگرا بهتره تا زن کمالگرا

اره مرد کمالگرا بهتره

الآنم بعد کلی بحث میگه خونه خودمه خودم در موردش تصمیم میگیرم عصبی شدم

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت
دقیقا مثل ما البته همسرم قبول کرده فکر اقتصادی من بهتره و عمل میکنه

خب چیکار کردی که قبول کرد؟

اره مرد کمالگرا بهتره الآنم بعد کلی بحث میگه خونه خودمه خودم در موردش تصمیم میگیرم عصبی شدم

اینده نگری شما بهتره البته در صورتی که توانایی مالیش داشته باشه باید سر دل استراحت نه الان که دووطرف عصبی هستید باهم صحبت کنید

بهش بگو اوضاع مملکت همونطوری مستقیم داره به قهقرا میره. اگه امسال با ماهی پونزده تومن راحت زندگی کنی، سال دیگه با سی تومن هم زندگی امسالت رو نداره. هرچقدر دیرتر بجنبی، زودتر فقر رو لمس میکنی. اگه خواستید بچه‌دار شید هم بهتره تو رفاه باشه تا اینکه بخواد سختیهایی رو هرچند کم تحمل کنه.

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم

حق با شوهرتونه. هدف نهایی از داشتن تمام امکانات آرامشه. البته مخالف پیشرفت و ترقی نیستم ولی قدم اول اینه که به چیزی که داریم راضی باشیم و ازش لذت ببریم ولی در کنارش اگه فرصت برای بهتر شدن بود استفاده کنیم دغدغمون نشه خونه‌ی بزرگتر و ماشین مدل بالاتر. دل خوش و سلامتی داشتن مهم‌ترین سرمایه‌ی انسانه. هیچ آدمی عمر یه پتو رو نداره!!! خلاصه و مفید بگم از چیزی که داری لذت ببر اگه تونستی بهترشو گیر بیار ولی نه به هر قیمتی نه اینکه بری زیر بار قسط و آرامشت رو به هم بزنی اگه نتونستی با همین خوش باش و به بهترش فکر نکن.

اینده نگری شما بهتره البته در صورتی که توانایی مالیش داشته باشه باید سر دل استراحت نه الان که دووطرف ...

توانایی مالیشو می‌تونه داشته باشه منم سرکار میرم میتونم کمکش کنم بهش میگم بیا بریم واسه خونه وام بگیریم منم تو قسطاش کمکت میکنم ماشین خودمو میفروشم میگه نه بزار راحت زندگیمونو بکنیم میگم بابا اینجوری که نمی‌تونیم پیشرفت کنیم

حق با شوهرتونه. هدف نهایی از داشتن تمام امکانات آرامشه. البته مخالف پیشرفت و ترقی نیستم ولی قدم اول ...

عزیزم تمام حرفهای شما قبول آرامش از همه چی مهمتره اما باید الان که جوونیم پیشرفت کنیم تا تو پیری بتونیم راحت زندگی کنیم

اما اوضاع مملکتو ببین تو این اوضاع اگه هرسال به داراییت اضافه نکنید به معنی عدم پیشرفت و سکون نیست یعنی پسرفت و عقب گرد 

ما باید هرساله تلاش کنیم یه چیزی به داراییمون اضافه کنیم تا ضرر نکنیم