2777
2789
نمیدونم موهات چقدره یه برگشو فعلا خالی کن دستت میاد دیگه اگه اضافه موند میتونی تو شیشه نگه داری برای ...

موهام پرپشتو بلنده تا یکم بالای کمرمه روغنشم میگی چقد بزنم🥺💋

نه عزیزم جای خوب بری عالیع من دوستم خواهرش یه جا رفت نابود کردموهاش رو ولی پولش کمتر بود ولی خودش ی ...

کلا ربطی به جای خوب مواد نداره دکترهای خارجی هم تایید کردن کراتین موهارو نابود میکنه بخاطره حرارت بالایی ک برای صافی مو میدن فقط ظاهر مو مدتی درست میشه در حالی موهای طرف آسیب دیده ناسالمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا ربطی به جای خوب مواد نداره دکترهای خارجی هم تایید کردن کراتین موهارو نابود میکنه بخاطره حرارت با ...

والا من انجام ندادم نمیدونم ولی هرکی انجام دادع میگه خیلی خوبه راحت شدم

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
ارع یکبار ک موهامو کرم مو نزنم وز میشه

باید هرچندوقت یکبار محصولاتتم برندشو عوض کنی

و از روغن های طبیعی هم استفاده کن 

ژل الوئه ورا هم برای ابرسانی شنیدم خوبه 

من خود شی باتر گرفتم یکم ابش کردم قبل حموم زدم فر موهام قشنگتر هم شد بعدش نرم ترم شد 

ولی کلا رسیدگی نکنه ادم اره وز وزی میشه 

آلویه ورا بگیر ژل وسطشو دربیار با روغن زیتون تو خرد کن مخلوط کن بریز تو یه شیشه.دو ساعت قبل از حمام ...

تا چند روز قابل نگهداریه ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻