2777
2789

حالت تهوعتون در چه حده کم شده یا بیشتر شده؟

وضعیت روحیتون چطوره 

دل درد دارین یا ن

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
من‌رد کردم ده هفته‌رو ولی همه مثل همه نیستن من‌خودم‌حالا تهوع نداشتم 

چند هفته ای الان

منیم کمتر شده حالت تهوعم ولی استفراغ و اجساس سنگينی  معده دارم

شما رفتین سونوگرافی آن تی

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم من هفته ۳۲هستم 

ای جان خدا حفظش کنه انشالله صحیح و سالم بیاد بغلت

برا منم دعا کن سپری کنم این دوران سخت ولی شیرینو