2777
2789

سلام 

خانوما از بین شما کسایی بوده که اوایل حسی نسبت ب همسرش نداشته و بعد از ازدواج یا گذر یه مدت عاشقش بشه؟ 

لطفا کمک کنین و تجربه هاتون رو بگین 

خیلیییی نیاز دارم  

انشالله به هرچی میخاین برسین

خدایا همه اونایی که ارزوشو دارن خونه دار بشن بعدم من صاحب خونه شم🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبل عقد ازش خوشم اومده بود ولی سر عقد استرس داشتم دوس داشتم بهم بزنم

و شب عقد و روز بعدش واقعا عاشقش شدم😍

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢

من استادم این مدلی بود 

گفت همین که بله رو گفتم وحلقه گذاشت توانگشتم 

محبتش تو دلم افتاد 

قلبم واسش رفت

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!

نه

اون دیگه میشه عادت،توهین نشه ولی شما یه حیوون خونگی هم بگیری بعد چار روز ب بودنش عادت می‌کنی این ک نشد عشق

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

بله.

من و همسرم کاملا غریبه بودیم,

عقد کردیم و سه سال بعد عروسی به شدت عاشق هم شدیم به طوریکه یه شب بدون من جایی نمیمونن

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته

هم منطقت قبول کنه هم به دلت بشینه یکمم لزوما یه عشق اتشین نیاز نیس اولویتت احترام بینتون باشه

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز تو مرکز جهان خودت باش💜

عشق از قبل ازدواج بین زوجین وجود داره.

اما اگه دو نفر عاشق هم نباشن و ازدواج کنن، ممکنه عادت و هم خو شدن بیش از حد پیش بیاد و زندگی خوبی هم داشته باشن.

کلا همیشه بحث بین این که، ازدواج با عشق خوب پیش میره یا ازدواجی که به همراهی و عادت کردن منجر بشه...

اگه عاقلانه ازدواج کنید و هردو معیار های اون یکی رو داشته باشید تا حدودی بله میتونه به وجود بیادچون تو زندگی تفاهم دارید

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه