2777
2789
عنوان

فرهنگیان یا رادیولوژی ؟؟

148 بازدید | 7 پست

بچه ها این برا خودم نیست برا دختر خالم امسال کنکورداده با توجه به کنکور دی فک می‌کنه این دورشته رو بیاره منظورم از رادیولوژی کارشناس نه پزشک در نتیجه نمیتونه مرکز عکس برداری اینا بزنه با توجه به این موضوع راهنمایش کنید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم فرهنگیان ولی اگر می‌تونه پزشکی یا دندون یا دارو بیاره صبر کنه.

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

فرهنگیان از هر لحاظ عالیه🌱

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

مرکز رادیولوژی نمیتونه بزنه ولی تو بیمارستان میتونه استخدام بشه البته با آزمون ولی فرهنگیان از همون اول استخدامه. ‌

فرهنگیان ریسکش کمتره ولی حقوقم نسبت به‌ مشاغل پیراپزشکی کمتره