2777
2789

خوبه دارمش خیلی بلند می‌کنه 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

من خرید لوازم ارایش کردم با لباس تو خونگی  تاپیک میزنم عکس میذارم تا اخر هفته تگت میکنم عزیزم ...

منم تگ کن

اگر محکوم ب رنج بردنیم چگونه است که همه یکسان رنج نمے بریم؟اگهرحمتت براے همه کافے نیست دست کم عادلانه تقسیمش کن آه اے کاش که هنوز میتوانستم انکار کنم اما تو اینجایے تنها بے رحم  ابدے توانا برهمه چیز قادر مطلق و بالاترین مرجع و هیچ امیدے نیست که مجازات شامل حال خودت شود که مرگ تورا فرا بخواند که دلت به رحم بیاید من لطفت را نمے خواهم مرا ب جهنم بفرست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی معمولی فقط بلند میکنه و میچسبونه به هم... به نظر من خوب نیست. ریملای گلدن رز تو همین رنج قیمت بهترن. اگر گرون تر میخوای هزینه کنی. ایزادورا و لوریل خوبن

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
ایزادورا چی؟

مدل نارنجیش عالی

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
منم تگ کن

باشه عزیزم

هنوز وسایلم نرسیدن

وگرنه الان میزدم😂

میدونی چرا وقتی دستت با کاغد میبره دردش بیشتر از اینه که با چاقو ببره؟ چون از چاقو انتظار بریده شدن داری ولی از کاغذ نه!💔دقیقا حکایت بعضی از ادماست...سوالی راجب رشتم دارید در خدمتم

من همه برندا رو استفاده کردم اورال اکثر رنگاش، لانکوم ایوروشه پیررنه دبورا میبلین بورژوا الانم ایزادورا دارم. بین همه چی که استفاده کردم محشرترین ارکانسیل طلایی رنگ بود. الان خیلی به سختی گیر میاد. هم مژه رو بلند می کرد هم پر و طبیعی نشون می داد و دوسال داشتم خشک نمی شد چشمامم شدیدا حساسه ولی اذیت نمی کرد.

بلند میکنه یا پر

جفتش. هم حجم میده هم بلند. از اسنس خیلی خیلی بهتره اصلا قابل قیاس نیستن. فقط از جایی بگیر که مطمئن باشی اصله 

مرسیییییی❤🤍

خواهش میکنم❤️❤️❤️