2777
2789
عنوان

سیکل IUI

| مشاهده متن کامل بحث + 2686 بازدید | 91 پست
سلام عزیزم بتام ۹۸بود چطوره؟؟دکتر گفت چهارشنبه تکرار کنم

سلام عزیزم وای مبارکه قشنگم مثبته خدا رو هزاران مرتبه شکر.ان شالله بسلامتی ۹ ماه رو سر کنی و کوچولوتو بغل بگیری.اینکه دکتر گفته تکرار کن برا اینه بتا در حاملگی عادی تو ۴۸ ساعت دو برابر میشه حدودا و میخواد مطمئن شه مشکلی نیست وگرنه بتات خوبه نگران نباش برای همه منتظرها و منم دعا کن عزیزم😍😍😍.

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی گلم چشم

سلام عزیزم خوبی ازمایشتو تکرار کردی پیش دکترت رفتی

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

[QUOTE=277533985]سلام اره روز پری ۳۰۰بود دکتر گفت دوشنبه برم نگاه کنه الان سونو نشون نمیده [/QUOTE

سلام مامان خانومی😍 تبریک میگم عزیزم خدارو هزاران مرتبه شکر ان شالله بسلامتی طی کنی این دوران قشنگت رو و در اغوشت بگیری فرشته قشنگت رو❤.عزیزم اگه کار خاصی تو اون دوران انجام دادی بنویس شاید مامان منتظری دید و به کارش اومد.برای همه منتظرها هم دعا کن این لحظات شیرین رو بچشند و قسمتشون شه🙏🙏

سلام خانوم گلا...هزینه انجام ای یو ای رو تو مراکز دولتی یا مطب میدونید

سلام عزیزم با دارو و سونوها حدودا ۱تا ۱.۵ درمیاد برات.

سلام ممنون عزیزم خوبم تو چطوری؟ نی نی هم خوبه شکر ۴اردیبهشت میرم غربالگری اول  ماه سوم هستم ف ...

قربانت منم خوبم منتظرم پ شم برم دوباره ای یو ای.چقدر خوب خدارو شکر نگران نباش اگه قرار بود ویار و تهوع داشته باشی تا الان شروع شده بود ان شالله بسلامتی غربالگریت هم عالی باشه😍

مرسی عزیزم انشالله تو هم به زودی مامان میشی خیلی خوشحال میشم بیایی زودی خبرشو بدی

ممنونم عزیزم ان شالله همه منتظرها دلشون با اولاد صالح و سالم شاد شه منم جزو اونها خیلی خیلی التماس دعا دارم عزیزم😍