2777
2789

اونایی که مدام میگن گزارش بزنید برا تاپیکامون اینو حتما بخونید

بهترین راه حذف تاپیک اینه که لینک تاپیکتون رو بدید به نی نی یار خودش حذفش کنه

خانما کراپ و تاپ و بادی و جوراب و شال دارم خیلی قیمت مناسب زیر ۱۰۰ تومن..بهم بگید اگه خواستید کانال روبیکامو براتون بفرستم

دروغه

اگر محکوم ب رنج بردنیم چگونه است که همه یکسان رنج نمے بریم؟اگهرحمتت براے همه کافے نیست دست کم عادلانه تقسیمش کن آه اے کاش که هنوز میتوانستم انکار کنم اما تو اینجایے تنها بے رحم  ابدے توانا برهمه چیز قادر مطلق و بالاترین مرجع و هیچ امیدے نیست که مجازات شامل حال خودت شود که مرگ تورا فرا بخواند که دلت به رحم بیاید من لطفت را نمے خواهم مرا ب جهنم بفرست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی یار حذف نمیکنه که همچین کاری میکنن

نی نی یار حذف تاپیک اینکارو میکنه

خانما کراپ و تاپ و بادی و جوراب و شال دارم خیلی قیمت مناسب زیر ۱۰۰ تومن..بهم بگید اگه خواستید کانال روبیکامو براتون بفرستم
خودم چندتا تاپیک گذاشتم ولی پاک نمیکنه

ولی برا من قبلا دو تا تاپیکمو پاک‌ کرد ☺

عزیزم ببخشید اینجا پیام میذارم یادمه که شما تو تاپیک کاربر تسلیت راجع به کار اینترنتی کد آف بودین و راهنمایی میکردین. من ثبت نام کردم الان قسمتی که بایدداز خودم عکس و ویدئو بگیرم آیکون دوربین که برای عکس هست و آیکون ویدئو انگار غیر فعالن، هرچی میزنم روشون باز نمیشن. میتونین راهنماییم کنین؟

عزیزم ببخشید اینجا پیام میذارم یادمه که شما تو تاپیک کاربر تسلیت راجع به کار اینترنتی کد آف بودین و ...

سلام گلم . میشه عکس بدید از اون قسمتی ک میگید 

عزیزم الان وارد کدآف شدم که عکس بگیرم از اون قسمت.  وارد قسمت کارجویان شدم ثبت نام رو زدم پیام ...

نباید اینجور بگه . خارج شو دوباره وارد شو .مراحل ثبت نام برو . همینطور برو جلو تا برسی به افتتاح حساب . اونجا که رسیدی بهم پیام بده بگم چکار کنی .

درضمن تو خود کد.آ.ف ازت عکس نمیخاد .بانک ازت میخاد برا احراز هویت تو هنوز که اپلکیشن بانک نصب نکردی به مرحله نصب بانک که رسیدی بهم پیام بده

عزیزم دوباره که وارد میشم تا کارجویان میرم ورود میزنم توی این منو از بالا ثبت نام رو انتخاب میکنم، ا ...

تو خوده کدآف کاربری درست کردی؟؟