2777
2789
ان شاالله تازه شروع کرده خدا کنه بتونه ادامه بده من حمایتش میکنم

خواهر منم ۵سالگی شروع کرد خیلی وقتا کم اورد گریه میکرد نمیرم ولی همیشه حمایتش کردیم و اجازه ندادیم جا بزنه الان قهرمانه تو اون رشته 😍😍😍.الان یاد گرفته تو زندگی بجنگه و هیچ وقت جا نزنه. زندگی سخته دختر ما قوی تر.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من ۲۳ کیلوعه ۹ سالشه  ماشالا تپله😐البته بیشتر صورتش  قدشم ۱۲۷

۲۳کیلو برا ۹ساله تپل نیس مگر اینکه قدش کوتاه باشه.

اخه بچه ۶‌ساله دارم ۲۱کیلوئه قیافش لاغر میزنه با قد ۱۲۲

درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز                                 با تچکر

شربت اشتهای راسیپ بهش روزی دوبار ی نیم ساعت مونده ب نهار و نیم ساعت مونده ب شام ی قاشق مربا خوری بده

اشتهاش رو تحریک میکنه

پسر منم‌ ۵ سالشه خیلی تنبله تو خوردن 

گشنه میشه ولی نمیاد بخوره خودم ب بهانه ی گوشی و بازی بهش غذا میدم 

پشت تمام آرزوهایم خدا ایستاده است خدایا بابت همه چیزززززز بی نهایت شکر ب اندازه بزرگی خودت دوست دارم خداجونم   

وزنش خوبه ماشاالله 

ولی ظاهراً لاغره ، بس ضعیفه صورتش یه کوچولو شده ، 

الانم ک یه هفته اس گوشش نمیشنوه 

خون ب دل شدم انقد نگرانم 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
حالا ۱۱ کیلو و ۸۰۰  ۱۲ کیلو نشده

قدش خوبه اما وزنش کم هست

شربت راسیپ خوب اشتها رو باز میکنه

من یه مدت دادم خوب بود

درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز                                 با تچکر
شربت اشتهای راسیپ بهش روزی دوبار ی نیم ساعت مونده ب نهار و نیم ساعت مونده ب شام ی قاشق مربا خوری بده ...

راسیپ بیش از حد ضرر داره ، و خیلیی زیاد بچه رو‌خواب مبندازه و گیج میکنه 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
ولی ظاهراً لاغره ، بس ضعیفه صورتش یه کوچولو شده ،  الانم ک یه هفته اس گوشش نمیشنوه  خون ...

وای خدا این بچه ها همش استرس ب جون ادم میندازن پسر من سرماخورده بدجوری چون تو چادریم سرد بود چشم و گوشش عفونت کرده