2777
2789
عنوان

ی حقیقت تلخ کر هر شب کابوس منه

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 25 پست
😂😂😂😂

بخدا😂😂😂تاپیکشم زدم از دیشب سه بار.. انقدر ناراحت بودم

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هر انسانی زیبایی خودشو داره ولی تو انقد که کم و کاستی های خودتو میبینی،دیگه زیبایی هاتم به چشمت نمیاد.

ولی من بهت قول میدم یه روز یکی میاد تو زندگیت که اتفاقاً برعکس تو،فقط زیبایی هاتو میبینه🥰

همه جای ایران سرای غم است...
عزیزم‌بخدا حقیقته

اینا تفکرات خودته و هر انسانی زیبایی های خودشو داره... هر دفعه که تو آیینه نگاه میکنی دنبال چیز های منفی هستی... حالا یع دفعه هم با چشم مثبت به آیینه نگاه کن

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

به خودت برس اصلاح صورت

مسواک و داشتن دندان سفید

اگه جوش زیاد داری برو دکتر

اگه اضافه وزن داری یا خیلی لاغری وزنت رو در محدوده طبیعی بیار

خودت رو دست بالا بگیر فکر کن از همه سرتری

لباس مناسب خودت تهیه کن.از نظر سایز

همیشه لباسات ده سال از سن خودت کوچکتر بگیر منظورم رنگ و مدلشه.

به موهات برس .

جدی؟؟ینی میشه؟😔😔

اره چرا نشه

اصن مگه همه خیلی خوشگلن و تو خیابون که میری همه قیافه هاشون عالیه؟

توعم مثل بقیه هرچقدر هم که زشت باشی بازم خودتو همینجوری قبول کن

هیشکی بی نقص نیست