2777
2789

سلام بچه ها من قرص اورژانسی خوردم ولی یک هفته بعد از موعدم عدد بتام ۲۰۳ شد البته تقریبا ده روز قبل از موعد رابطه بدون پیشگیری داشتم و قرص خوردم این عدد بتا خیلی کمه؟ امروز آزمایش دادم دوباره ولی واقعا نگرانم تا جواب بیاد نکنه خرج از رحم باشه. امروز بعد از شش روز آزمایش عددم باید چند باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تف تو قرص اورژانسی یبار خوردم بیچارم کرد اینماه چند بار پریود شدمو.. لکه بینی

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

بنظرمن خوبه 

جلوگیریت طبیعی بود؟

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

من فقط میدونم خارج رحم مدام لکه بینی دادی و خونریزی،حال ادم رفته رفته بد میشه درد شدیدی زیر شکم‌حس‌م ...

زیاد علایم ندارم ولی توو نت خوندم گاهی بی علامت هم میشههمس میترسم بخاطر اون قرص اورژانسی قلب تشکیل نشه یا پوچ باشه یا خارج رحم بالاخره هورمونه قرص یه اتفاقی نیفته

زیاد علایم ندارم ولی توو نت خوندم گاهی بی علامت هم میشههمس میترسم بخاطر اون قرص اورژانسی قلب تشکیل ن ...

نه نگران نباش. توکلت به خدا

( یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ...)