هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
فردا پس فردا مشخص میشه اگر لخته باهاش دیدی خیالت جمع باردار نیستی در ضمن بی بی چک همون نهایت ده دقیقه اول باید هاله بندازه بقیش اعتبار نداره
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
اصلا اعتماد نکن ب بی بی چک من درست ۵ روزمونده ب موعدم بی بی چک ویور زدم همون لحظه دوخط شد خطشم خیلییی پررنگ بود انقدخوشحال شدم بعد دوروز لکه دیدم گفتم لکه لانه گزینی هس امروز ک ۴ روز از موعدم گذشته پری اومد دیگ بی بی نمیزنم حالم بهم میخوره ازش