2777
2789

خیلی وقته که عضوم اولین تاپیکی که میزنم اونم خیانت😭، هیچ وقت فکرشم نمی کردم توروخدا بگین چیکار کنم چطور رفتار کنم کار درستو بهم بگین😭 شوک بهم وارد شده اصلا نمی‌دونم زنده ام خوابم بیدارم😭😭😭😭 دارم داغون میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی شده 

یه مدت بهش شک داشتم، اینجا خیلی تاپیک دیدم که میگفتن همراه من رو گوشی خودشون نصب کردن و ریز مکالمات براشون میاد منم نصب کردم😭😭دارم داغون میشم بخدا بعد ۵سال زندگی

😔واکنش نشون نده فعلا بزار بیشتر چییزها برات روشن بشه خیانت مرد رو کع به روشون بیاری حرفه ای تر میشن ...

توروخدا بگو چیکار کنم از ساعت ۴صب اومدم اون یکی اتاق فقط گریه میکنم، یکم مریض بودم بهونه اون گفتم میرم کنار بخاری😭

کاش این کارو نمی‌کردی بی خبری همیشه بد نیست 

الآنم خدا فقط به دلت آرامش بده خیلی سخته 

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
کاش این کارو نمی‌کردی بی خبری همیشه بد نیست  الآنم خدا فقط به دلت آرامش بده خیلی سخته

آخه شک کرده بودم نمیتونستم نادیده بگیرم، من که کاری نکردم اون بیشرفا باعث شدن

آخه شک کرده بودم نمیتونستم نادیده بگیرم، من که کاری نکردم اون بیشرفا باعث شدن

منظورم اینه که دیگه نمیتونی از دلت خارج کنی اگر توانش و داری تو خودت بریز و به رو‌نیار اگر نه فکر همه جاشو بکن بعد برو بروش بیار پدرشم دربیار فقط قوی باش 

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

مثلا با عشق ازدواج کردیم، دیروز مریض بودم یه بار زنگ نزد حالموبپرسه امادیدم هم بهش زنگ زده هم پیام، اصلا جواب پیامی منو نمیداد می‌گفت وقت ندارم، کاش بمیرم😭😭😭 حالم خیلی بده 

خدا بهت ارامش بده.

حق طلاق و اگه بچه هم داری حضانت بچه رو بگیر و اگه خونه دارید ۳ دنگ خونه.

بهش فرصت بده . اگه درست شد که شد اگه نشد راحت جدا شو.

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
مثلا با عشق ازدواج کردیم، دیروز مریض بودم یه بار زنگ نزد حالموبپرسه امادیدم هم بهش زنگ زده هم پیام، ...

لیاقتتو نداره استارتر

اگه به روش میاری ، تا تهش برو

یعنی جدایی.