2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین

367 بازدید | 34 پست

دیروز نامزدم رفته خونه داداشش تو یه شهر دیگه منم ناراحت شدم از اینکه رفته خونه اونا آخه یکسال پیش جاری کلی به من بی احترامی کرد به خواهر شوهرم گفته بود که نمیخاد من برم خونشون اگه نامزدم میخواد تنها بره و ... منم به نامزدم گفتم اگه تنها رفتی اونجا اسم منم نیار اما دیروز برا کمک به دادشش مجبور بوده  بره و هنوز اونجاست 

الان باز میگه دادش اونیکیم میخواد مغازه بسازه خودش سرکاره مرخصی نداره به من گفته چند روز بمونم کمکش منم گفتم دوست ندارم خونه اونا بمونه شوهرم خونه عمو و عمه هاشم اونجاست اما خونه اونا راحت نیست و خونه دادشش راحت تره 

منم گفتم نمیخام جایی که به من بی احترامی کردن بمونی اونم بعد کلی بحث قبول کرد 

اما اولش گفت وایسم کمک دادشم بدم و ...

شما بودین اجازه میدادین خونه جاری بمونه برادر شوهرمم همش سرکاره و اینکه جاری جلو شوهرم با تاپ و بدون روسری میگرده من خوشم نمیاد اونجا بمونه البته شوهرم چشمش پاکه بهش اعتماد دارم ولی دوست ندارم اونجا بمونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر شما خودخواهی چرا ایشون باید با برادرش که چندین سال هم خونه و هم خون هستند قطع اراباط کنه بخاطر ...

من نگفتم قطع ارتباط کنه فقط اونجا نره بعدم شوهرم هر موقع برادرش نیاز داشته چه مالی چه ... بهش کمک میکنه فقط دوست ندارم جای که به من بی حرمتی و توهین شده بمونه 

بعید میدونم اگه خودت بودی همچین اجازه ای میدادی 

درسته شما از جاریتون دلخورید،ولی مگه نامزدتون به خاطر جاریتون اونجاست،به خاطر برادرش رفته،ببخشید گلم کارتون عین خودخواهیه👉

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
من نگفتم قطع ارتباط کنه فقط اونجا نره بعدم شوهرم هر موقع برادرش نیاز داشته چه مالی چه ... بهش کمک می ...

برادرشوهرتون با این موضوع مشکلی ندارن؟

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
من نگفتم قطع ارتباط کنه فقط اونجا نره بعدم شوهرم هر موقع برادرش نیاز داشته چه مالی چه ... بهش کمک می ...

من چیزی که از توان خودم خارج به بقیه توصیه نمیکنم برای من هم پیش اومده اما هیچ وقت مالک همسرم نبودم

همسرمم همینطور بوده در  قبال من

چون دنیا قرار نیست باب میل من و همسرم همیشه پیش بره 

رفتار درست این ایشون با اون خانم تنها نباشه براش کاری انجام نده باهش خوش و بش نکنه  اما دلیلی نداره خونه برادرش نره چون که خانمش گستاخ مگه اینکه برادرشم گستاخ باشه

با چی 

که خانمشون با مرد نامحرم،تنها باشن و تا این حد آزادانه پوشش داشته باشن؟