2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی اعتقاد دارم با اینکه گاهی باخدا هم دعوا میکنم سر شریک زندگی ک سرراهم قرار داده اما مطمئنم یروزی جواب همه اذیتایی ک کرده خدا میده

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
من خیلی اعتقاد دارم با اینکه گاهی باخدا هم دعوا میکنم سر شریک زندگی ک سرراهم قرار داده اما مطمئنم یر ...

خدااا نمیدونم چیکار کنم میگن رها کن ببخش تا خدا جواب بده تا میام رفتار زشتش رو از یاد ببرم دوباره بلای دیگ سرم میاره

خدا وقتی تقاص پس میگیره که شما بهش اجازه بدین 

خدا هیچوقت اختیار انسانو ازش نمیگیره 

تا وقتی تو از همسرت کینه به دل داری خدا اجازه میده خودت ازش تقاص بگیری 

اگه میخای خدا گردش روزگارو بهش نشون بده باید شوهرتو ببخشی 

این قانون اول افرینشه 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان

شوهرمنم همینه خیلییی دلمو میشکنه خیلییی باحرفاش یعنی یه جور که کلی ارزو مرگشو میکنم ولی بعضی چقتاهم یه کارایی میکنه برام که میگم خدایا غلط کردم خودت مواظبش باش ولی همیشه دپس دارم خدا یکی رو بیاره سرراهش مرد یازن یا هرکی تموم اون حرفارو بزنه بهش اینم مثل کن از ترس خفه شه ونتونه جوابشو بده 

باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیم 😒چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبااینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیاریدانتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂 انتظار از هرنظرخیلی سخته مخصوصا منتظر نی نی 😍پس براشون دعا کنید وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿۸۹﴾و زكريا را [ياد كن] هنگامى كه پروردگار خود را خواند پروردگارا مرا تنها مگذار و تو بهترين ارث برندگانى (۸۹).
خدااا نمیدونم چیکار کنم میگن رها کن ببخش تا خدا جواب بده تا میام رفتار زشتش رو از یاد ببرم دوباره بل ...

خوشبختانه این واقعیته 

واسه اینکه راحت تر با این قانون کنار بیای بهت پیشنهاد میکنم کتابای چهار اثر فلورانس و فراسوی شفای زندگی رو بخونی

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
خدا وقتی تقاص پس میگیره که شما بهش اجازه بدین  خدا هیچوقت اختیار انسانو ازش نمیگیره  تا ...

عزیزم بارها بخشیدم ولی شوهرم دوباره تکرار میکنه همش حرفای رکیک میزنه انقدر منو زده نمیتونم به پشتم دراز بکشم 

تو رو خدا نیای بگین چرا طلاق نمیگیری من به خاطر بچم موندم تو این زندگی نکبتی

عزیزم بارها بخشیدم ولی شوهرم دوباره تکرار میکنه همش حرفای رکیک میزنه انقدر منو زده نمیتونم به پشتم د ...

خیلی حالم بده خیلی داغونم ...همش حرفایی میزنه که به طور عین میدونم داره به خودش میگه چون واقعا انگار داره خودشو تو صیف میکنه ولی دستم کوتاه هست انقدر درد دارم نمیتونم نفس بکشم

عزیزم بارها بخشیدم ولی شوهرم دوباره تکرار میکنه همش حرفای رکیک میزنه انقدر منو زده نمیتونم به پشتم د ...

ببین بخشیدن معنیش تلاش واسه فراموش کردن نیس 

بخشیدن یعنی واقعا این کینه از دل شما پاک بشه 

وقتی شما هر سری بعد دعوا همه ی بلاهایی که دفعه های قبل سرت اورده یادت میوفته یعنی نتونستی ببخشیش 

ببین تو نمیبخشی که به ما یا شوهرت ثابت کنی بخشنده ای تو میبخشی که خدا این بخششتو حس کنه 

عمیقا باید ببخشی 

من یه مدت ۱۰ ساله از یکی از نزدیکانم کینه به دل داشتم چون این بزرگوار (اقا بود)هر جا نشسته بود شخصیت منو پیش همه تخریب کرده بود و حتی چندبار این تخریب شخصیتو تا جایی پیش برد که باعث شد من با چند نفر از اشناهامون دعوام شد و حتی کارمون به درگیری فیزیکی هم کشید 

این قصه همینجوری ادامه داشت منم هر روز یقه خدارو میگرفتم که خب لعنتی من نمیتونم شخصیتمو در حد اون پایین بیارم و همون بلاهایی که سرم اورده رو سرش بیارم ت  چرا کاری نمیکنی؟

تا اینکه شب قدر دو سال پیش بخشیدمش واقعا بخشیدمش 

یه حس رهایی خاصی بهم دست داده بود 

دیگه انقد واسم کم اهمیت شده بود که حتی نمیخاستم تقاص پس بده همش میگفتم خدایا هر جا که هست خوشبختش کن 

دوماه بعدش کلا ورق برگشت همه باهاش در افتادن چون فهمیدن شخصیت دو به هم زن داره همون ادمایی که بخاطر اون با من دعوا کرده بودن رفتن با اون دعوا کردن و حتی یجوری زده بودنش که یه دست و یه پاش شکسته بود 

همون ادمایی که طی این ۱۰ سال بخاطر حرفای اون با من در افتاده بودن الان همشون جزء نزدیک ترین دوستامن و مورد اعتماد ترین شخص زندگیشون منم