2777
2789

سلام بچه ها ما الان۲سال ازدواج کردیم همسرمن ازاول خونه داشت ازخودش بعدا فهمیدم که اون زمان که خونه گرفته مادرشوهرم۲۰گرم طلا تو سالی که طلاگرمی۱۰۰تومن اینا بود ب همسرم کمک کرده بعدا هم که ما ازدواج کردیم گفت آره کمک کردیم بهش وظیفمون بوده و فلان بعد ما جدیدا یکم ب خونمون رسیدیم و بازسازی کردیم وکمی وسایل که ازاول کم داشت برا خونه تهیه کردیم و مادرشوهرم به اینکه اومد دید فرداش به همسرم گفته کی اون۲۰گرم طلای منو پولش میدی.درصورتی که همه جا گفته بود ک آره کمک کردیم و فلان.برای عروسیم تا الآنم هزارتومان از پولشون تو زندگی ما نیس ن تو جهیزیه کمک کردن نه عیدی ها نه عروسی برام گرفتن الان خیلی ناراحتم وحس بدی بهم دست داده میگم بعد اینکه اومد دید بجای خوشحال شدن پیشرفت پسرش ناراحت شده بنظرتون 

حق ناراحت شدن دارم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرمن تومجردی مامانشونگه می‌داشت اونم مستاجربعدفوتش انگشترشوکه یک گرم بودفروخته‌ بودنرخ روزحساب کردن اون موقع ۱۰۰تومن بودیه ملیون دادبهشون هزارتومان هم عروسیمون کمک نکردن ب شوهرت بگوبپیچون بره دیگه الکی بگوباشه میدم

آره حق داری، کمک کرده بارها هم گفته وظیفه بوده دیگه طلب کردنش چیه... اصلا شرعا و عرفا هم حقی نداره چ ...

خیلی عصبی هستم بعد مدتها تونستم وسایلی که میخواستم بخرم به خونه رسیدم از تفریح زدیم همسرم دوشغله کار کرده بعد میاد بجا خوشحال شدن طلب طلا می‌کنه انقد بخیل من ندیده بودم

کاملا حق داری ولی شاید پول لازمه از این دید نگاه کن شاید واقعا پول لازمه و با خودش گفته الحمدلله که ...

من نمیگم که چرا طلب کرده اما همسرمنم وقتی نامزد بودیم تمام خرج خونشون میداد دوره ای که می‌تونست پول جم کنه ماشین عوض کنه یا هرچی تمام خرجشون گردن این بدبخت بود همه جانم نشست گفت ما کمک کردیم نگفته بود پس میخواد من سرهمین خیلی ناراحتم

شوهرمن تومجردی مامانشونگه می‌داشت اونم مستاجربعدفوتش انگشترشوکه یک گرم بودفروخته‌ بودنرخ روزحساب کرد ...

شوهرم گفته من ندارم واثعاهم نداریم هرچی داشتیم ی خونه خرج کردیم ولی خیلی ظلمه آدم بجا خوشحال شدن زندگی پسرش بخیل باشه حسودی کنه همیشه همین مدلی هست هرچی جدید میخرم می‌ره کپی همون میخره

خیلی عصبی هستم بعد مدتها تونستم وسایلی که میخواستم بخرم به خونه رسیدم از تفریح زدیم همسرم دوشغله کار ...

ولش کن بابا از زندگیت لذت ببر، یه کلامم بگید نداریم و تمام، عصبی ام چیه دیگه... نشین مغز شوهرتو نخور که مادرت فلانه،بگو بهش بگه نداریم میخواستی ندی، اون موقع که جلو مردم سینه صاف میکنی که وظیفه ام بوده باید فکر الانو میکردی 

دل را قرار نیست مگر در کنار تو💖
شوهرم گفته من ندارم واثعاهم نداریم هرچی داشتیم ی خونه خرج کردیم ولی خیلی ظلمه آدم بجا خوشحال شدن زند ...

ولش کن توفقط به فکرخودت باش الکی حرص بخوری مریض میشی هرچی دوست داری بخربزارکپی کنه مهم نباشه واست