2777
2789
عنوان

خانم ها به دادم برسین

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 42 پست
دیگه بیخیال فقط بالا اورده نگرانی نداره اگه تب و لرز داشت نگرانی داره .من خودمم قبلا یکی دو بار میکش ...

پناه بر خدا از همتون ممنونم دلم یه کم از اشوب اروم شده

خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم   التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم  خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بی کس ترین ادم دنیام همسرم نیست جنوبه کارش باید باشه کمکم کنه از شیر بگیرمش 

فعلا روزا رو بگیر فقط شب موقع خواب بده یهو که نمیشه بگیری روز هم آسونه لازم نیس کسی کنارت باشع سرشو گرم کن اومد طرفت 

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

ا‌شکال نداره. میگن پسر باید بیشتر بخوره

اره پسر منم هیچی غذا نمیخوره دلم هم نمیاد بگیرمش از شیر 

خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم   التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم  خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم  
شاید بارداری 

نه نیستم خداروشکر

فعلا روزا رو بگیر فقط شب موقع خواب بده یهو که نمیشه بگیری روز هم آسونه لازم نیس کسی کنارت باشع سرشو ...

روزا بدتر میچسبه به شیر همین سفره میندازم میگع ممه 

غذا بهش بده.   پس دیگه مجبوری از شیر بگیری.  ران مرغ براش بزار. بده دستش بخوره.  پس ...

ایشالله به یاری خدا قبل از عید حتما میگیرم از شیر والله همین شبی ران مرغ پختم واسش نخورد

اره پسر منم هیچی غذا نمیخوره دلم هم نمیاد بگیرمش از شیر 

ودوستی خاله خرسه نکن بابچت 

بزگه ماشاالله ازشیربگیر دلت نسوزه

خودتم داغو میشی

جهنم خالیست ◂تمامشیاطین اینجا هستند

فکر نمیکنم ازاون بوده باشه دوست من شیرمیداد میکشید هیچی نمیشد ولی بنظرمن کسی که بچه کوچک داره قلیون نکشه خیلی بهتره یا حداقل بچشم یکم بزرگترشد فهمید پیش بچش نکشه بهتره

روزا بدتر میچسبه به شیر همین سفره میندازم میگع ممه 

ببین تا ۳۰ سالگی هم بهش بدی نه نمیگه که ! عادت کرده بچت . نهایت تا دو سالگی باید میدادی 

اتفاقا چون هیچی نمیخوره باید از شیر بگیریش 

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه