2777
2789

من همونی ام گ میگفتم ۲۰ سالمه این تاپیکم کسایی ک نمیدونن نامزدم انتخاب خودم بود همو بشدت دوست داریما همتون گفتید بهم بزن ولی قلبم داره از جا کنده میشه آنقدر گریه کردم چرا باید انقد رو من گیر باشه خداا

این تاپیک بود:🙃😭
من با عشقم سه ساله نشون شدیم  اون ۱۷ سالش بود من ۱۶  الان ۲۱ سالشه سربازیشم تموم  شده طبق این سه سال گیر های شدید میداد اول مثلا میگفت چادر سرته یا ن جوراب پاته و من حق ندارم جلو پسرعمه ک سه سال ا  خودم کوچیکتره با مانتو بگردم گیر میده ارایش ک اصلا حتی فالورا اینستامو چک میکنه از طریق گوشی خودش بعضی وقتا همه دخترن ولی اکانتام و نداره میگه اعتماد دارم با اینکه نمیزاشت نصب کنم و همش میگه اختیار تو کاملا دست منه  منی حتی حق ندارم با پسردایی عمه حرف بزنم فقط سلام حتی فامیل پسر اجازه ندارم فالو کنم عمو دایی موردی نداره میگه چون محرمه شوهر عمه هم حق ندارم اینا برام زیاد مهم نیست باید برای اینکه بیرون نرم هرروز اگه صدبار زنگ بزنه باید قسم خدا رو بخورم نرم فقط با مادر پدر حق دارم برم تولد دوستامم باید اجازه بگیرم ک میگه نمیزارم اصلا توشاید ۱ بار اجازه دارم با دوستام تنها بیرون برم میگه دوست ندارم بیرون باشی چادر خیلی اجباریه آرایشم حتی لاک نباید بزنم و اینکه خودش میگه کلاس کاراته و زبان و ادامه بده کلاس راهنمایی رانندگی برو گواهینامه بگیر به اینا کاری نداره و مثلا یبار برف میومد گفتم برم حیاط بازی کنم گفت باشهه گزاشتم حتما فقط از پشت پنجره میتونی ببینی فک کردم شوخیه قسم خورد جدیه
پسر داییم یبار اومد با نامزدم حرف بزنن تو ماشینمون منو نامزدم کنار هم بودیم چادرمو گفت درست کنم منم هیم حرفی نزدم بعد پسرداییم داشت میرفت ب ما گفت شماهم بیاید منم گفتم باشه تو برو میایم نامزدم گفت مگه اختیار تو دست اینه گفتم ن چ ربطی داره گفت قسم بخور منطور نداشتی حتی نمیزاره گوشی لمسی ببرم بیرون میگه گوشی دزدی زیاده و خیلی من الان بگم حساس یا بدل؟

خیلی گریه کردم کاش یکی پیدا شه آرومم کنه چون نمیتونم همه حرفامو ب مامانم بگم بیچاره گناه داره

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

خیلی گیر میده

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این آدم فاصله بگیر 

یک دختر خانم قرتی تو دل منه 💓🧁به قول یکی از کاربرا دیگه از حالا تو خونم یک عروسک متحرک دارم 🌱براش لاک میزنم تل میزنم هر عصر قراره یک عالمه لباس عوض کنه و جلو آینه قر بده ❤️از حالا دیگه رژ لبام و کفشام دوتا صاحب داره 🥺💓خدایا میشه بخاطر نی نی من به همه کسایی که دلشون دختر قرتی میخواد یدونه بدی 🥺🙏 دلبر نازم به زودی میای پیشم خدایا شکرت 🌈🏩💞

دقیقا میشه بگی برای چی گریه کردی؟ 

با همچین مرد دیوونه ای میخای تباه بشی و تمام عمرت گریه کنی؟ اگر آره... تا میتونی گریه کن تا ابد تا همیشه... عجبا خدا عقل داده واسع همچین روزایی دیگه... به مامانت نگی به کی بگی؟ بعدا بچه هات باید رنج داشتن یه پدر شکاک و دیوونه رو بکشن... هوووووووووف 

دل را قرار نیست مگر در کنار تو💖
الان جدا نشي چند سال ديگه با چند تا بچه قد و نيم قد مجبوري جدا شي يا بموني و بسوزي

تصمیم گرفتم بشم حالم بده خیلی بخدا سخته خودش میگه میشناسم تورو 

خب من هرکار کردم در دوران دوستی تموم شده ولی این جساس شده چون همه منو میخاستن🥲

مردا اولش حساسن بعد که یه بچه میاری میگی فلان جا منو ببر میگه خودت برو من کار دارم شوهر منم حساس بود الان میگه خودت برو 

مثلا بخوام با اسنپ برم میاد موتور قفل میکنه دم در منو میبره با اسنپ خودشم با اسنپ برمیگرده دوباره سوار موتور میشه میره  

بیخیال مردا بیرون خیلی چیزا میشنون از خرابی جامعه 

خب چطور تا الان یه گوه نخور گنده نگفتی بهش وقتی داره بهت میگه نرو برف بازی و چادر بزار و لاک نزن&nbs ...

بخدا باورت میشه هرچی بهش بگم بدتر میکنه حتی حق ندارم برم مغازه چیزی برای خودم بخرم 

حسادت داره شدید دوست نداره من مستقل بشم امروز بهش گفتم گفت باشهههه حتما چشم