2777
2789
باید وقتی پولو ریختی رسیدشو ضمیمه قرارداد میکردی، متن قراردادم مینوشتی ک فلان مبلغ برای خرید فلان مق ...

نباید به حرف اعتماد میکردم آخه گفتن تا یه هفته اوکیه میاد وامه... هیچی نگرفتم ازشون 

(گلسا) 🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید به حرف اعتماد میکردم آخه گفتن تا یه هفته اوکیه میاد وامه... هیچی نگرفتم ازشون 

من دوسال پیش ۳ بار ثبت نام کردم.. دفعه سوم آشنا پیدا کردم تا تعیین شد.. حدود دو سال عقد بودم اولش ثبت کردم اواخرش وامو گرفتیم.. خیلی دیر تعیین شعبه میشه مخصوصا الان ک آخر ساله

FREEDOM...🌱🤌🤍
انشالله که به دستتون میرسه هرچه سریعتر

الان فقط اس ام اسش نیومده دگ یعنی تشکیل پرونده‌ نشده؟؟ 

بمونه برا سال بعد با مبلغ امسال میریزن یا افزایش شاملش میشه ؟

(گلسا) 🌸
من دوسال پیش ۳ بار ثبت نام کردم.. دفعه سوم آشنا پیدا کردم تا تعیین شد.. حدود دو سال عقد بودم اولش ثب ...

الان فقط اس ام اسش نیومده دگ یعنی تشکیل پرونده‌ نشده؟؟ 

بمونه برا سال بعد با مبلغ امسال میریزن یا افزایش شاملش میشه ؟

(گلسا) 🌸
الان فقط اس ام اسش نیومده دگ یعنی تشکیل پرونده‌ نشده؟؟  بمونه برا سال بعد با مبلغ امسال میریزن ...

آره عزیزم.. تشکیل پرونده رو ک خودتون باید بدین ولی اگ تعیین شعبه بشه پیامک میاد ک تا فلان موعد وقت دارید مراجعه کنید..

ن گلم سال جدید مبلغ رو افزایش میدن ب همون مبلغ میریزن.. 

FREEDOM...🌱🤌🤍
الان فقط اس ام اسش نیومده دگ یعنی تشکیل پرونده‌ نشده؟؟  بمونه برا سال بعد با مبلغ امسال میریزن ...

اگ تو بانکی آشنا داری ثبت نامت رو حذف کن و همون بانکو انتخاب کن.. بعد ب آشناتون بگو ک از روی کد ملی تعیین شعبه کنه براتون گلم

FREEDOM...🌱🤌🤍
آره عزیزم.. تشکیل پرونده رو ک خودتون باید بدین ولی اگ تعیین شعبه بشه پیامک میاد ک تا فلان موعد وقت د ...

امیدوارم اینطور باشه گلم مرسی 🥺😮‍💨

(گلسا) 🌸
اگ تو بانکی آشنا داری ثبت نامت رو حذف کن و همون بانکو انتخاب کن.. بعد ب آشناتون بگو ک از روی کد ملی ...

سلام عزیزم چطوری؟یعنی میشه تعیین شعبه رو جلو انداخت چندماه منتظرم