2777
2789
راضیین از زندگی تو شهر کوچیک؟از چ نظر خوبه؟

ببین الان مازندران خیلی پیشرفت کرده و هرروزم بیشتر...اینجا هم آب و هوا داره هم کار هست هم امکانات در حد خودش.من تمام ایل و طایفم تهرانه اما دیگه حاضر نیستم برگردم چون تهران دیگه شده شهر هزار فرقه شهر دود و ترافیک ک عمرتو هدر میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا

من تجربه زندگی در هر دو محیط داشتم هم بزرگ تهران هم کوچک شهرستان . شهر کوچیک شاید اوایلش خوبتر بنظر بیاد اما بعد از مدتی به دلیل امکانات بیشتر شهر بزرگ و شرایط بهتر شهر بزرگ متوجه میشی شهر بزرگ خیلی بهتر . شهر بزرگ بدی هاخودش داره ها اما در کل محیط بزرگ بهتر .از خیلی لحاظ

شهر بابای منم گرگان ..هست... شانس بدمون ساکن. یه شهر دورو بیابانی هستیم

پس شما هم مثل من از بهشت دور افتادین.😕😕

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

من شهرستان بودم الان تهرانم،صدرصد شهرستان،تهران فقط دود و دم و ترافیکو گرونی همه تو تقلای یه لقمه نونه شبن کسی لذت نمیبره،صبح بیدار میشی پنجره بیرونو میبینی آسمون خاکستریه و کوهاییکه از دود دیده نمیشه میزنی بیرون ترافیکه و شلوغی،جای دیدنیم چی بگم نداره که مثلا کردان رودخونه ش پر آشغال و کثیفی که حالت بهم میخوره جاهای دیگه دست کمی از اون نداره

محیط بزرگ حتی نوع برخورد آدما باهم بهتر و پخته تر از شهرستان هست . دیدم که میگم . فرهنگ بهتری دارند . نوع برخورد کوچکترین و ریزترین چیز که مثال زدم ها . چون در هر دو محیط زندگی کردم ب صراحت میگم تهران 

حالا هم هی میگین رفاه اینا خب بستگی داره کدوم شهر بری الان ساری با اینکه شهر نسبتا کوچیکیه ولی همه نوع امکانات رفاه  داره فقط همیشه ی خدا ترافیکه عین تهران ولی بعضی شهر های کوچیک هستن که بیشتر شبیه شهرکن منطقی نیس بلند شی بری تو اون ها زندگی کنی واقعا هیچی ندارن 

_

برای بچه دار و شاغل تهران

برای بازنشسته شمال

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
برا کسی که طبیعت دوسته آره. اما اگه نه شهر بی امکانات م زیاد خوب نیس.... 

چرا فک میکنین شمال همه شهر هاش بی امکانات رفاه هستن شمال نیومدین تا حالا ؟ نمیدونم چرا بعضیا فک میکنن فقط تو کشور تهرانع که رفاه داره بقیه کشور همه بیابون دره 😐

_
چرا فک میکنین شمال همه شهر هاش بی امکانات رفاه هستن شمال نیومدین تا حالا ؟ نمیدونم چرا بعضیا فک میکن ...

عزیزم خودم اصالتا شمالی گنبد کاووسیم بعضی فامیلامونم گرگانو آزاد شهرن.. که بزرگه خوبه امکانات داره اسی گفته شهرستان کوچیکش... کوچیکام معمول آنچنان امکاناتی نداره

ولمون کن