2777
2789
عنوان

کسی سابقه بیماری کوفتی گال رو داشته ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7436 بازدید | 111 پست
اگه شاغلی مواظب باش آلوده نشی ارتباط مستقیم نگیر مثلا از چوب رختی مشترک یا کمد مشترک استفاده نکن.وسا ...

من  به شدت حساسم اصلا وسایلم تو کمد و چوب رختی نمی زارم یه سبد کوچیک کنار میزمه کیف و وسایل من میذارم تو اون مامانم شکر خدا سالی یه بار دارم😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیشتر مهمونی هامون میریم رستوران

کار خوبی میکنی.

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
من  به شدت حساسم اصلا وسایلم تو کمد و چوب رختی نمی زارم یه سبد کوچیک کنار میزمه کیف و وسایل من ...

خواهر خلاصه اینکه هرچی میدونستم بهت گفتم دیگه خوددانی منم برم خودمو بخارونم کل بدنم خارش گرفت.

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
خواهر خلاصه اینکه هرچی میدونستم بهت گفتم دیگه خوددانی منم برم خودمو بخارونم کل بدنم خارش گرفت.

بخدا منم الان کمرم هم خارش گرفته مثل خرس خودمو به درو دیوار میمالم😂😂😂🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️سرم میخارهههه

لطف کردی گلم

قربونت 😘

بخدا منم الان کمرم هم خارش گرفته مثل خرس خودمو به درو دیوار میمالم😂😂😂🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️سرم میخا ...

بخارون خودت رو فرزندم.

گال همون شپش ؟ شپش که فقط به مو میفته انگار  واای منم میخاستم پتو بدم بیرون بشورن  ...

نه شپش نیس

انگل پوستی هست 

اصلا این اشتباه رو نکن .. خودت تو حمام یا هر جایی بشور 

بذار آبش بره ... بعد پهنش کن 

خدا سر دشمن آدم نیاره

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
گال همون شپش ؟ شپش که فقط به مو میفته انگار  واای منم میخاستم پتو بدم بیرون بشورن  ...

سه نوع شپش وجود داره.

شپش موی سر .

شپش بدن روی پوست بدن.

شپش آنه یا همون تناسالی.خشتک شلوار میزنه وزیر بغل .

گال از همه بدتره زیر پوست تخم ریزی میکنه وخیلی ریزه.

سه نوع شپش وجود داره. شپش موی سر . شپش بدن روی پوست بدن. شپش آنه یا همون تناسالی.خشتک شلوار میزنه ...

عع چه جالب پس من گاهی احساس میکنم رو ناحیه 

چیزی حرکت میکنه همونه ؟

یا مربوط به شیو هست ؟

درجوانی پاک بودن شیوه ی پیغمبریست ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزگار
عع چه جالب پس من گاهی احساس میکنم رو ناحیه  چیزی حرکت میکنه همونه ؟ یا مربوط به شیو هست ؟

اگه خارش شدید باشه ممکنه .

البته اگه پودر موبر برای شیو استفاده کنید احتمالش خیلی کمه.برای اطمینان  توی لباس زیر وشلوار رو نگاه کنی مشخصه ک شپش هست یا ن .درز لباس وکنار دوخت پنهان میشن .

مدرسه دخترم برای خانواده ها جلسه گذاشتن توضیح دادن با فیلم .کامل آموزش دادن ک علائمش چیه وراه پیشگیری رو.