2777
2789
عنوان

به نظرتون دلش برام تنگ میشه ؟؟؟؟🦜

182 بازدید | 12 پست

دیگه شرایط نگهداری طوطیمو ندارم به من خیلی وابستست میخوایم بدیم به یکی از آشناهامون اون یه طوطی داره اینو میخواد که باهاش جفت بشه از یه ور خوشحالم که بالاخره یه همدم پیدا میکنه از یه ورم میترسم دلش برام تنگ بشه میدونم حیوونا هم احساس دارن ولی به نظرتون منو فراموش میکنه؟؟؟

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی

راجب پرنده ها اطلاعی ندارم

به نام خداوند رنگین کمان 🥲🖤با افتخار کورد هستم🙂کاربرجدید نیستممم اون یکی کاربریمو ترکوندم معتاد نی نی سایت شده بودم😙اینو یاد بگیریم هیچکس تو این کرهٔ خاکی زشت نیست ؛ فقط شاید سلیقهٔ اون یکی نباشه…ی دختر کورد هستم و خیلی عجیب  سعی میکنم واقعا با همه مهربون باشم فقط از افکار پوسیده متنفرم وگرنه همه تونو دوست دارم ماچ🙂🧡خوشحال میشم باهاتون دوست بشم داوشمیییی😂🥰 *عاشق کتاب هستم*امیدوارم جهانی که در آن زندگی میکنیم، جهنم سیاره ای دیگر نباشد… 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره خیلی من یه عروس دارم یه دقیقه نبیمش دلتنگش میشیم خانواده گی 

من الا حدود۴ساله دارمش دلتنگی خودم هیچی میترسم اون اذییت بشه🥺

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی
چرا شرایط نداری

مادرم اذییت میشه همه خیلی دوسش داریم ولی.....