2777
2789
عنوان

دلم برای مادربزرگم میسوزه

462 بازدید | 17 پست

۴ تا بچه داره

بابای من و ۳ تا دخترش

قدیما مغازه داشت، حقوقم داره‌. کل پولاشو خرج یکی از عمه هام و بچه هاش کرد.

هیچوقت مارو دوست نداشت. سوپرمارکت داشت به ما پولی یه شکلات میداد ولی خرج دانشگاه و ... دختر عمه هامو میداد.

الان ۹۰ سالشه. کلیه هاش از کار افتاده ورم کرده ناجور.

هیچکدوم از بچه هاش نمیان ببرنش دکتر. 

به بابام میگم ببرش میگه من نمیتونم بلد نیستم (کلا بابام بی دست و پاعه تو عمرش منم دکتر نبرده)

عمه هامم ولش کردن به امون خدا.

منم شهر غریب ازدواج کردم که خودم ببرمش ولی دلم براش میسوزه با اینکه هیچوقت مارو دوست نداشت.

میشه دعا کنین براش؟ یه صلوات بفرستین.

خیلی مریضه. 

بنفشه🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید البته حق کسایی که فرق میذارن همینه  چیزی که عوض داره گله نداره  تو هم دلت نسوزه&n ...

مامانم مث تو فکر میکنه. هی یادش میاد بدیایی که به ما کرد. ولی من وقتی دیدمش دلم سوخت. ورم کرده بود

بنفشه🍃

نیاز به سونو و اینا داره. خیلی داغونه احتمال ۹۹ درصد باید بستری شه بیمارستان. با تلفنی و دکتر اومدن ...

خب اگر به بیمارستان نیاز داشته باشه که بابات نیازی نداره دکتر ببره همین که ببرنش بیمارستان کافیه خودشون دکتر دارن بستری میکنن

خب اگر به بیمارستان نیاز داشته باشه که بابات دکتر بردن نمیخواد ببرنش بیمارستان خودشون دکتر دارن بستر ...

هرچی میگم نمیبره.

به عمم هم گفتم گفت من نمیتونم وایسم شب کنارش. 

بنفشه🍃