2777
2789

نامزدم امشب توروبیکا برامویه فیلم کمدی فرستاده با اینکه اخرین باربهم گفت دوست ندارم ونمیتونم باتوزندگی کنم وگفت طلاق حتی رفته بود کافینت واسه طلاق توافقی درخواست داده بود ثبت نام کرده بود وحتی مادرشم بهم زنگ زد گفت برو توافقی طلاق بگیرپسرم دوست نداره وبامادرش بحث هایی هم کردیم راجبه مهریه من گفتم مهریم روبدین تامن برم گفتم خونتون روبفروشین مهرموبدین بعدم نامزدم وقتی داشت میرفت گفت دیگه همچی تمام ومن دیگه میرم ازینجا توهم برو غیابی طلاق بگیرمن دیگه نمیام واین حرفاخیلی هم قاطع بودواسه طلاق توچشام نگاخ کردوگفت دوست ندارم پس چرا الان باز توروبیکابرام فیلم فرستاده منظورش چیه ازین کاریعنی میخواد برگرده؟ بنظرشمااگه برگرده واسه خودم برمیگرده یاازترس مهریه وزندان؟ میگم شایدمن بامادرش بحث کردم راجبه مهریه ایناترسیدن؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی داشت خب اگه بخواد باهام زندگی نکنه میتونه خودشو گم وگور کنه ؟ بعدم چیزی نداره اصلا 

پس شاید میخواد بهت برگرده و پشیمون شده واقعا 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
عه توهمونی ک چن ساعت پیشم تاپیک زدی ‌گفتی نامزدم گفته برو... خب فیلمه فقط کمدی بود؟ فک میکنم شروعه ...

ازونموقع که امده بود براطلاق ۶ روزه میگذره ومن باهاش ازونموقع حرف نزدم نه من بهش پیام ندادم چون خیلی بهش گفتم که طلاق نمیخوام وخودمو پیشش کوچیک کردم الان نوبت اونه که پیشقدم بشه ولی منظورش ازونوفیلم چی بوده؟ اون که گفت دوستم نداره وطلاق

تومگه نگفتی خیانت کرده و خودم فهمیدم خب پس دیگ چرا مصممی باهاش بری زیر ی سقف

اره خیانت کرده خودم عکسش روبایه زن دیدم اخه دلم دوستش داره چه کنم😔😔  هرچند ازخیانتش خیلی ناراحتم بنطرت اگه برگرده واسه خودم برمیگرده یا ازترس مهریه 

اره خیانت کرده خودم عکسش روبایه زن دیدم اخه دلم دوستش داره چه کنم😔😔  هرچند ازخیانتش خیلی نارا ...

خب اگه برگرده قطعا برا خودت برمیگرده عزیزم

اگ پسری دختری رو نخاد هزارتا سکه م مهرش باشه باز طلاقش میده

اگه بخواد برگرده قبول می‌کنی ؟

نمیدونم بخدا تو دوراهی گیر کردم اخه هزار بارتاحالا اسم طلاق رواورده وباراخرم بهم گفت دوست ندارم ونمیتونم باهات زندگی کنم با وجود این چیزا وخیانتش ولی بازم ددستش دارم😔😔

خوشبحالت ک فقط ۶ روز بوده بنظرم میخااد پیشقدم آشتی شه

اخه همیشه اسم طلاق رو میاره سر هربحثی چیکارکنم که ترس ازدست دادنمو داشته باشه ودیگه اسم طللق رونیاره از یطرفی هم میترسم بعدا ولم کنه بابچه چون خودش روز اخرگفت که فردا بایه بچه ولت میکنم حتی اگه بریم توزندگی