2777
2789
عنوان

بحث های اول زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 66 پست

ن بابا این حرفا چیه بحث همیشه هست ولی در طول سال ها ینفر کوتاه میاد

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما که اینجوری بودیم رفتارمون خیلی بچه گانه بود بااینکه باعشق ازدواج کرده بود همش در حال رو کم کنی و بحث بودیم من ۱۸ بودم همسرم ۲۳،ولی الان با گذشت ۱۱سال بحثمون خیلی کم شده با خلق و خوی هم دیگه آشناییم و کمتر همو میرنجونیم

بحث همیشه هست ولی کم کم قلق هم دستتون میاد و خیلی کارا که باعث دلخوری همدیگه میشه انجام نمیدین 

وبحث و .... کمتر میشه 

ما۱۶ساله ازدواج کردیم یکی دوسال اول خیلیییی بحث و جدل داشتیم ولی الان دیگه نه اصلا

ما بعد ده سال هنوز بحث داریم فقط باید یاد بگیری یه کم کوتاه بیای و زیاد بحث نکنی بیشتر با سیاست رفتا ...

چجور میشه حرفایی که تو دعوا زده میشه و آدمو بشدت ناراحت میکنه فراموش کرد؟؟ 

6ماه باهم دوست بودیم 7 ماه هم نامزد بودیم یک سالم هست ازواج کردیم 

طبیعیه بنظرم کم بوده زمانی ک باید همو بشناسین کامل

تا باهم کامل اوکی شین زمان میبره..سعی کن وقتایی ک بحث میکنین دهن ب دهنش نذار یا ترک کن کلا محل رو ک دلخوری پیش نیاد

ما بعد ده سال هنوز بحث داریم فقط باید یاد بگیری یه کم کوتاه بیای و زیاد بحث نکنی بیشتر با سیاست رفتا ...

چجور میشه حرفایی که تو دعوا زده میشه و آدمو بشدت ناراحت میکنه فراموش کرد؟؟ 

6ماه باهم دوست بودیم 7 ماه هم نامزد بودیم یک سالم هست ازواج کردیم 

سلام عزیزم.من ۱۳ ساله ازدواج کردم.تجربه من شامل موارد زیر میشه.خوب بخون و ازش درس رگیر.پشت هر تجربه من شاید هزاران بحث و جدل باشه.

اولا که من عقیده و تجربه تم اینه زن و شوهر مثل دوتا سنگ میمونن که اول زندگی کنار هم قرار گرفتن.انقدر این سنگا به هم میخورن و باهم چالش دارن تا هر دو صیقلی و صاف بشن.مثل سنگ رودخانه.پس این مسائل طبیعیه که پیش بیاد اما مهم عکس العمل و واکنش دو طرفه که از همین الان باید یه چیزایی را تو وجود خودت و امسرت نهادینه کنه.

خرگز به هم توهین نکنید.وقتی عصبانی هستی یا عصبانیه سکوت کنید.یکی دوبار اول سخته ولی بعد عادت میکنید به سکوت.

حتما بعد هر بحثی راجع بهش حرف بزنید و پرونده اون موضوعو برا همیشه ببندید.من خودم اوایل اصلا بلد نبودم در مورد مشکلانم حرف بزنم اصلا روم نمیشد ولی بعد دیدم فقط داره مشکلاتمونو زیاد میکنه.الان هر بار بحثی باشه سریع حرفامو منطقی میزنم و حرفای اونو میشنوم و نتیجه گیری و تمام.مثلا از یه رفتار مادرشوهرم ناراحتم راجع بهش حرف میزنم و اونم نظرشو میگه بدون طرفداری و جانبداری الکی و بعد نتیجه گیری میکنیم و تمام.دیگه بعدش مرتب تکرار نکنیم و مجددا اون جریانو بیان نکنیم که میشه مثل زخمی که داره خوب میشه ولی تو باز میای اونو جراحی میکنی.حالا دیگه وخیم تر میشه اوضاعش.

تو جمع و جاوی دیگران حتی اگه در حد مرگم ازش ناراحت شدی حرف نزن.ببین هوش هیجانی ینی اینکه در موقعیت مناسب ووکنش نشون بدی.پس جلو جمع شخصیت خودتونو حفظکنید و عادی برخورد کن.

عزیزم سر خانواده ها بحث نکنی هرگز.حالا اوایلشه و خب طبیعیه ولی بعد یه مدت خانواده ها را قاطی جریاناتتون نکنید.اصلا حیف نیست به خاطر دیگران با هم بحث کنید.من و همسرم همان اوایل ازدواج پذیرفنیم که ما هر دو در یک جبهه هستیم و باید هوای همو داشته باشیم.

سلام عزیزم.من ۱۳ ساله ازدواج کردم.تجربه من شامل موارد زیر میشه.خوب بخون و ازش درس رگیر.پشت هر تجربه ...

وای خیلی ممنونم ازت چقدر ارومم کرد حرفات حالا که انقد عاقلانه و جامع جواب دادید میتونم  یه سوال بپرسم؟ اگ تو بحث حرفای بدی زده شده باشه بنظرتون میشه زندگی بازم مثل روزای اول شیرین بشه واسه هر دو طرف؟؟