2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

274 بازدید | 25 پست

من با همسرم دعوام شد اونم دوطرف یقه امو گرفت کشوند جلو منو ب حالت دعوا طوری ک جای انگشتاش مونده روی سینم

عقد هستیم نمیتونمم به کسی بگم فقط دارم گریه میکنم اونم رفت خونه ی خودشون

اصن کی دیده که شب بمونه!؟😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو هرکارم که کرده باشی مقصرم باشی حق نداشته اینکارو بکنه یعنی چی واقعا برخورد جدی کن واقعا شبیه یه ...

عزیزم وقتی شما نمیدونی استارتر چه کاری کرده نباید سریع قضاوت کنی که شاید یه حرف بدی زده یا حرکت بدی کرده وگرنه شوهرش دیونه نیست که یه کاره بیاد اینکارو کنه 

تو هرکارم که کرده باشی مقصرم باشی حق نداشته اینکارو بکنه یعنی چی واقعا برخورد جدی کن واقعا شبیه یه ...

میترسم ب مامانم اینا بگم زنگ بزنه بهش دعوا شه

نمیدونم چیکار کنم

عزیزم وقتی شما نمیدونی استارتر چه کاری کرده نباید سریع قضاوت کنی که شاید یه حرف بدی زده یا حرکت بدی ...

ی خانومه تو رستوران ک بودیم داشت از نوزادش عکس میگرفت اونو داشتم میدیدم بهم میگه ب پسر نگاه کردی

وای بدبینه😲 اینا درست نمیشه رفتارشون و درمان نمیشه ها لطفن خوب فکررررر کن مگه دوران آشنایی نداشتی ...

جرا داشتیم

الانم دارم گریه میکنم مامانم هی میاد میکه چی شده  چیکارت کرده ک انقد داری گریه میکنی نمیتونم بهش حرفی برنم

جرا داشتیم الانم دارم گریه میکنم مامانم هی میاد میکه چی شده  چیکارت کرده ک انقد داری گریه میکن ...

آخی عزیزم

خب با مادرت صحبت کن گناه دارن نگران میشن

باز هم رفتارهای همسرتو کنترل کن ممکنه الان از موضوعی ناراحت بوده و گیر داده بهت اما اگه بدبینی ،بدرفتاری،کتک بازم تکرار شد حتمن خانواده هارو در جریان بذار