2777
2789

عباس بازی🤣🤣🤣زیاد دادم😂🤦🏻‍♀️:/

"انسان های موفق همان بچه پررو هایی هستن که روی شکست را کم کرده اند"  [اگه کتاب خاص و مفیدی میشناسید بهم معرفی کنید.] [جامعه زمانی حکمت و سعادت میابد که مطالعه کار روزانه اش باشد...!]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داشتم با داداشم بازی میکردم ۹ سال بزرگ ترمه  میگفتم سه شیشه شیر سه کیسه شیر یهو تند گفتم ب جا شیر گفتم ک...ر لعنت بهم هر وقت یادش میوفتم خجالت میکشم بابام هم بود هیچ کدوم هم چیزی ب روم نیوردن خندیدن💔😂

یبار رفتیم پرده برای تراس بخریم 😬 بعد خانمه با مامانم گرم گرفتو حرف زدن  و بعد خانم فروشنده داشت  پرده رو  متر میکرد و یهو رو بمن کفت  قدتون چنده؟

منی ک همیشه بخاطر قد خیلی بلندم همه میپرسیدن قدت (چنده و چکار کردی و تعذیت چی بوده و... )

فوری گفتم  قدم ۱۸۰ 

خانمه ام خندید گفت  قد دیوارتون رو میگم ن خودتو 🤣🤣🤣

سه تای ترکیدیم 

گفتن خوبی گفتم خواهش میکنم از اون به بعد دیگ رشد نکردم💔😂

به خدا کافر اگر بود به رحم آمده بود.                                   زان همه ناله که من پیش تو کافر کردم🖤🌚.                      با لایک میونه خوبی ندارم ریپ میزنم😎😁

یبار خالم تازه نامزد کرده بود فامیل شوهرشو تو خیابون دید وایساد سلام علیک جو گرفته بودش هی تند تند بلغور میکرد میگفت خوبین خانمتون خوبن سلام میرسونن؟اونم میگفت باشه ب خودت مسلط باش:))))