2777
2789
عنوان

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ارشد

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 54 پست
خدا کنه نیاز دارم ک قبول بشم دعا کن لاقل آزاد بشه اره بدک نیست میگم...مگه هر سال سوالات تکرار میشه ...

قبول میشی قطعا 

ارشد قبول شدن اونقدرام سخت نیست 

چیه رشتت

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
خدا کنه نیاز دارم ک قبول بشم دعا کن لاقل آزاد بشه اره بدک نیست میگم...مگه هر سال سوالات تکرار میشه ...

تجربه نشون داده تست زنی بهترین راهکاره برای اینجور مواقع...چون مهمترین مباحث تکرار میشه....از توی هر سئوال تو داری چهارتا نکته یادمیگیری همزمان با تست..

خوب شد؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منابع ارشد ما به کل با دروس کارشناسی فرق داشت....اگر بگم هفتاد تا کتاب خوندم....خالی نبستم....شانس م ...

اوع....... عزیزم....

حقت بود که قبول بشی

مبارکت باشه

ی سوال بپرسم. اگر جسارته جواب ندید.

ببخشید شما ارشد گرفتید استفاده هم کردید از مدرکتون و تونستید به چیزی ک میخواستید برسید؟

تجربه نشون داده تست زنی بهترین راهکاره برای اینجور مواقع...چون مهمترین مباحث تکرار میشه....از توی هر ...

درود بر شما.... مرسی از تجربه خوبتون ❤❤

خیلی بهم کمک میکنه این حرفتون مرسی ازتون❤❤❤❤

وای.... پس چرا میگن اگ برا لیسانسو خونده باشی ارشد سریع قبول میشی و مشکلی نیست

چون من رشته ام غیر مرتبط هست 

رشته لیسانسم آموزش ابتدایی بود

برای ارشد میخوام روانشناسی تربیتی برم 

چون من رشته ام غیر مرتبط هست  رشته لیسانسم آموزش ابتدایی بود برای ارشد میخوام روانشناسی تربیت ...

اها

.....

شنیدم تربیتی رو میشه قبول شد اگر دو سه تا کتابش رو خونده باشید

خدا از دهنت بشنوه  روانشناسی داوطلب زیاد داره من رشتمم غیر مرتبط هست واسه همین اینجوری میگم

عزیزم.... ان شالله جواب زحماتت رو میگی گلم

کسی ک تلاش نکرده میترسه مثل من شما ک خوندی و زحمتت رو کشیدی بی نتیجه نمیمونه

اوع....... عزیزم.... حقت بود که قبول بشی مبارکت باشه ی سوال بپرسم. اگر جسارته جواب ندید. ببخش ...

من چند سال شرکت خصوصی کار کردم....ولی بخاطر شرایط سخت کار دیگه نرفتم..من بخاطر جو اونزمان ادامه دادم....چون فضا رقابتی بود....اعتراف میکنم قلبا علاقه نداشتم ....و بعد چون دوره های ازاد تربیت بدنی رو گذروندم...رفتم دنبال علاقه م ...یعنی مربیگری....ولی راضی ام ..خوده تحصیلات کلی نگرشتو بزندگی عوض میکنه...و جایگاهتو بین اطرافیان...صرفا اگر برای کار میخونی یه تجدید نظر بکن چون اینجا ایرانه😒میفهمی ک چی میگم

خوب شد؟؟؟؟
درود بر شما.... مرسی از تجربه خوبتون ❤❤ خیلی بهم کمک میکنه این حرفتون مرسی ازتون❤❤❤❤

بازم اینکه رشته ت چیه خیلی مهمه....رشته من ریاضی طور بود...نمیشد با شانس بری سر جلسه

خوب شد؟؟؟؟
من چند سال شرکت خصوصی کار کردم....ولی بخاطر شرایط سخت کار دیگه نرفتم..من بخاطر جو اونزمان ادامه دادم ...

اوهوم متوجه ام....

همون کتابایی ک شما خوندی کلی توی ارتباطات و تفکراتتون تاثیر گذاشته و قطعا چیزای خیلی جدیدی یاد گرفتید

خب خداروشکر ک راضی هستید....

من عاشق رقابت کردنم دوران دبیرستان اینطور درس میخونم و واقعا ثمربخش و بسیار لذت بخش بود اما الان هیچ انگیزه و رقابتی وجود نداره برام.....انگیزه هست ولی اون تنبلیه و بی حسیه جاش رو میگیره و ساکتش میکنه....میدونید چی میگم ی وضعیه اصلا

چون کسی نیست باهاش رقابت کنم و انگیزه بیشتری بگیرم