2777
2789
عنوان

بیاین خاطره ی شب عروسیم 🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 1836 بازدید | 68 پست
دلم میخواد همتون حستونو بهم بگید حس اون لحظه که خاطراتو خوندید

باز شروع کردی😂😂😂

خب جونم برات بگه ک با بنده با دیدن این متن طویل آرامش خودمو حفط کردم و اومدم پایین یعنی نخوندم و رد کردم و چشمم به جمال پرنور شما افتاد

واقعیت اینه ک هیچوقت هیچکس نمیدونه و نمی‌فهمه ک توی دلت چی میگذره دلتنگ میشی دلمرده میشی گریه میکنی داغون میشی احساس تنهایی میکنی غذا نمیخوری بیرون نمیری علاقه ات به زندگی رو از دست میدی اما دم نمیزنی فردا صبح بیدار میشی باز لبخند میزنی و به زندگی ادامه میدی این داستان زندگیه بالا و پایین مجبوری زندگی کنی مجبوری بسازی مجبوری نق نزنی و به همه بگی حالم خوبه با لبخند..؛)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه بخونین دیگه چقد تنبلین 

حالا اگه تیکه تیکه میذاشتم خوب بود؟🙁

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 
باز شروع کردی😂😂😂 خب جونم برات بگه ک با بنده با دیدن این متن طویل آرامش خودمو حفط کردم و اومدم پا ...

آها پس این کاربر قصه ی ما هم نخوند متنو 

از اون لحظه ک منو دیدی بگو چه حسی داشتی دلم میخواد بدونم

این کاربری به شعبه ی جدیدی انتقال یافت🦦میتونی بگردی پیداش کنی🦦
دلم میخواد همتون حستونو بهم بگید حس اون لحظه که خاطراتو خوندید

خیلی طولانیه‌ ...فردا می خونم 

یه مدت تعلیق...                                                                   توجه❌اسمم(یلدا) نیست چون شب یلدا اینجا عضو شدم گذاشتم(کاربر یلدایی) کاربری دست چند نفره😎
آها پس این کاربر قصه ی ما هم نخوند متنو  از اون لحظه ک منو دیدی بگو چه حسی داشتی دلم میخواد بد ...

خوووودا 😂ینی‌ عاشقتمممم

یه مدت تعلیق...                                                                   توجه❌اسمم(یلدا) نیست چون شب یلدا اینجا عضو شدم گذاشتم(کاربر یلدایی) کاربری دست چند نفره😎
شب قبل عروسى خونمون پر از مهمون از شهرستان بود و اصلا نخوابيدم صبح رفتيم آرايشگاه و بعد باغ و آتليه ...

خیلی عالی بود من عقدم برا عروسیم میرم ماه عسل

برام هیچ حسی شبیه تو نیست💞😍
همه با هم رفتین ماه عسل خوش گذشت؟ 

آره خییییلی زیاد

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖