rooozzard مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 125 عنوان یه ترکیب رنگ مو بگین که موهامو روشن کنه عسلی طور بشه 135 بازدید | 5 پست موهامو رنگ ترکیبی گذاشتم خیلی روشن نشده قهوه ای شده میخوام حالت عسلی پیدا کنه چه ترکیبی بزارم؟؟؟؟ 1401/11/28 | 19:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرتقاااااال عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 12563 پودر دکلره با اکسیدان ۹ بزار در حد یربع بمونه به موهات یا ده دقیقه که به رنگ نارنجی بشه خیلی رنگ باز نکنه بعد برو بشور عسلی روشن بزار
rooozzard مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 125 پودر دکلره با اکسیدان ۹ بزار در حد یربع بمونه به موهات یا ده دقیقه که به رنگ نارنجی بشه خیلی رنگ باز ... خودم تو خونه میخام بزارممیترسم از دکلره تو خونه استفاده کنم🫣🫣🫣
پرتقاااااال عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 12563 خودم تو خونه میخام بزارم میترسم از دکلره تو خونه استفاده کنم🫣🫣🫣 واه چه ترسی نه بو داره نه ترسی داره من برا مامانمو خودم میزارم خواهرمم میده شوهرش میزاره😂اول از ته موهات شروع کن بیا به سمت بالا
rooozzard مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 125 واه چه ترسی نه بو داره نه ترسی داره من برا مامانمو خودم میزارم خواهرمم میده شوهرش میزا ... میترسم موهام خراب شه دکلره میسوزونه اخه اگ بد رنگ شه چی🥲🥲🥲با رنگ تنها نمیشه روشن کرد؟سه صفر چیه داستانش
پرتقاااااال عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 12563 میترسم موهام خراب شه دکلره میسوزونه اخه اگ بد رنگ شه چی🥲🥲🥲 با رنگ تنها نمیشه روشن کرد؟ سه صفر چ ... قراره بعدش رنگ بزاری بد رنگ نمیشه بعدم ۱۰ دقیقه چیزی نیست که بسوزه ارایشگاه تا ۴۵ دقیقه تا یک ساعتم دکلره میزارن تا رنگ باز کنه اونا میسوزونه سه صفر همزمان دوبار گذاشتم رو موهام خیلی رنگ باز نمیکنه فقط موهات بور زشت میشه