2777
2789
عنوان

دعا کنید بمیرم

163 بازدید | 12 پست

دانشجو ام انقد بی کسم امروز تنهای تنها رفتم بازار دلم باز شه بدتر حالم بد شد هرروز همه چی گرون و گرونتر میشه دلم میخواست برا خودم مانتو بخرم دستبند بخرم شلوار بخرم ولی نتونستم 

چند روزه دهنم تلخه حتی پولش نداشتم شکلاتی برا خودم بخرم اجاق گازمون انقد دود میکنه بخوای یه غذا درست کنی کلا دست و بدنت سیاه میشه پولش نداریم یه اجاق بخریم

کل زندگیم کل جوونیم داره با حسرت رد میشه هر چی بگم همه چی درست میشه بدتر میشه😭😭 هرروز گرونی جدید

از اون طرف داشتم با یکی اشنا میشدم بخاطر دلایلی باهاش تموم کردم خواهرمم نمیزاره با کسی دوست شم خسته شدم از تنهایی کاش منم همراهی داشتم انگار نه انگار منم نیاز عاطفی دارم ای خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم … چیزی که مطمئنم اینه که شرایط همیشه یجور نمیمونه ممکنه بهتر یا حتی بدتر شه اما مطمئن باش این روزا میگذره ، ادامه بده فقط ،  قول میدم بهت این روزای سختو پشت سر میزاری 🤗