2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

309 بازدید | 18 پست

دوستان من دکتر بهم قرص لتروزول داده این ماه منشیش گفت از شب ۴ پریودی بخورم دوتا ولی نگفت تا چند شب بعد رو خود قرص نوشته هرشب دوتا این یعنی از اول باید میخوردم ؟اصلا تا کی بخورم؟گیج شدم کلا؟😔

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰

من کلومیفن  میخورم از شب سوم روزی دوتا.تا پنج روز، ورقش ده تاییه

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
من کلومیفن  میخورم از شب سوم روزی دوتا.تا پنج روز، ورقش ده تاییه

این ۲۰تا بهم داده نمیدونم همشو باید بخورم؟

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا واس دوماهه داده تو یماه انقد بخوری که کیست میشه

تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰

گلم منم میخورم از سه پری تا هفت پری میشه ۵شب شبی دوتا .بعضیا شبی ۱دونه ولی من گفت شبی دوتا

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
گلم منم میخورم از سه پری تا هفت پری میشه ۵شب شبی دوتا .بعضیا شبی ۱دونه ولی من گفت شبی دوتا

همه میگن از شب ۳ پس چرا این به من گفت از شب ۴ ؟ای خدا😔

نه اون زیاد داده گفته اگه این ماه نشد ماه های بعد بخوری.فقط ۳پری تا ۷پری شبی ۲تا بخور

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
همه میگن از شب ۳ پس چرا این به من گفت از شب ۴ ؟ای خدا😔

کی رفتی پیش دکتر 

کی رفتی پیش دکتر 

اول هفته گلم

اول هفته گلم

نه منظورم اینه چند روز قبل پری رفتی.گفتم شاید روز ۴ پری رفتی که گفته از همون روز بخوری

نه منظورم اینه چند روز قبل پری رفتی.گفتم شاید روز ۴ پری رفتی که گفته از همون روز بخوری

نه هنوز پری نشده بودم وقتی رفتم گفتم ۲ روز دیگه قراره پری بشم 

امشب تازه چهارمین شب پری هستم

امشب تازه چهارمین شب پری هستم

عیب نداره از امشب بخور منم امشب ۴ هستم امشب شب دوم که میخورم .سروقت بخور 

عیب نداره از امشب بخور منم امشب ۴ هستم امشب شب دوم که میخورم .سروقت بخور 

باشه عزیزم ممنون ازت