2777
2789
شما خودتون شیمی درمانی میشدین؟

بعععععله😁

سوم فروردین امسال آخرین جلسه م بود

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
تقسیمات کل یاخته های بدن رو متوقف میکنه باعث آسیب به یاخته های دستگاه گوارش و پیازمو و یاخته های مغ ...

زیست یازدهم فصل ۶

جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو می شود به مرور......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دورشو شلوغ کنید  خیلی شرایط سختی  پدر من پارسال شیمی درمانی کرد  خیلیییییی امید دا ...

سعیمونو میکنیم ولی همش حرفای نا امیدی میزنه ، چون معده اش هستش هر چیزی نمیتونه بخوره اذیته

[QUOTE=274985870]بعععععله😁 سوم فروردین امسال آخرین جلسه م بود[/QUOT

وااای عزیزدلم، سلامت باشین ان شاالله ، خداروهزار مرتبه شکر

خیلی خوشحال شدم ، مشکلتون  چی بود ، ریزش مو هم داشتین؟

سعیمونو میکنیم ولی همش حرفای نا امیدی میزنه ، چون معده اش هستش هر چیزی نمیتونه بخوره اذیته

خوب میشن انشالله 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

در درس مبانی انکولوژی خوندم

اوووو آنکولوژیست قراره بشین؟ من آنکولوژیستهای فوق العاده ای سرراهم بودن. امیدوارم شماهم مثل اونا با بیمارانی که توی بدترین روزهاشون هستن خیلی مهربان باشین☺

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
[QUOTE=274985870]بعععععله😁 سوم فروردین امسال آخرین جلسه م بود[/QUOT وااای عزیزدلم، سلامت باشین ان ...

کامل کچل شدم سرم برق میزد😂 ابرو و مژه هم نداشتم. الان همه ش عادی عادی شده البته خیلی وقته در اومده

توده پستان

کامل کچل شدم سرم برق میزد😂 ابرو و مژه هم نداشتم. الان همه ش عادی عادی شده البته خیلی وقته در اومده ...

خداروهزار مرتبه شکر ، الهی همیشه سلامت و خوش باشین،  برای مریض ما هم از ته دل دعا کن 😘

خداروهارو مرتبه شکر ، الهی همیشه سلامت و خوش باشین،  برای مریض ما هم از ته دل دعا کن 😘

روحیه بهشون بدین، الان تمام دکترهای دنیا بیان به من بگن تو دیگه هرگز دچار سرطان نمیشی، از کجا بدونم امشب که میخوابم توی خواب سکته نمیکنم؟ به نظرم سرطان فقط یه بیماریه که باید مراحل درمانشو جدی گرفت. اصلا نباید کنارشون گریه و زاری کنید، چیزی نشده واقعا، مخصوصن اگه گریدشون پایینه

مشکل مزیضمون چیه ؟ خدا خودش کمکشون کنه به حق این شب عزیز

سرطان گردن 

دیر متوجه شدن 

دکتر گفت جراحی فایده نداره چون غده ریشه دار شده 

شیمی درمانی هم سه جلسه انجام داد ولی جواب نداد 

دارن آماده میشن واسه پرتو درمانی

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏