الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اوووو آنکولوژیست قراره بشین؟ من آنکولوژیستهای فوق العاده ای سرراهم بودن. امیدوارم شماهم مثل اونا با بیمارانی که توی بدترین روزهاشون هستن خیلی مهربان باشین☺
سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
خداروهارو مرتبه شکر ، الهی همیشه سلامت و خوش باشین، برای مریض ما هم از ته دل دعا کن 😘
روحیه بهشون بدین، الان تمام دکترهای دنیا بیان به من بگن تو دیگه هرگز دچار سرطان نمیشی، از کجا بدونم امشب که میخوابم توی خواب سکته نمیکنم؟ به نظرم سرطان فقط یه بیماریه که باید مراحل درمانشو جدی گرفت. اصلا نباید کنارشون گریه و زاری کنید، چیزی نشده واقعا، مخصوصن اگه گریدشون پایینه
سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
مشکل مزیضمون چیه ؟ خدا خودش کمکشون کنه به حق این شب عزیز
سرطان گردن
دیر متوجه شدن
دکتر گفت جراحی فایده نداره چون غده ریشه دار شده
شیمی درمانی هم سه جلسه انجام داد ولی جواب نداد
دارن آماده میشن واسه پرتو درمانی
تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏