2777
2789

بله پدرم خوب شدن 

سرطان حنجره

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقسیمات کل یاخته های بدن رو متوقف میکنه

باعث آسیب به یاخته های دستگاه گوارش و پیازمو و یاخته های مغز استخوان میشه 

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

مادرم شیمی درمانی و پرتو درمانی شد سرطان سینه داشت. خیلی اذیت شد ولی خب به لطف خدا و اهل بیت علیهم ا ...

الهی شکر ، ان شاءالله که همیشه سلامت باشن ،وای  تورو خدا عوارضش رو چجوری تحمل کردن ، پدرم سرطان معده داره ، خیلی اذیته، موهاش داره می ریزه خیلی توی روحیه اش تاثیر گذاشته ، لطفا هر چی میدونین بگین و اینکه چجوری روحیه می دادین 

الهی شکر ، ان شاءالله که همیشه سلامت باشن ،وای  تورو خدا عوارضش رو چجوری تحمل کردن ، پدرم سرطان ...

مامانم خودش قوی بود روحیش... اصلا حرف دیگران شاید اونقدی اثر نداره پدرتون باید خودشون باور کنن ک خوب میشن بعد لطف خدا. بهشون بگو هزار هزار تا ادم هستن که خوب شدن و الان زندن... من هم مادرم هم مادرشوهرم جفتشون چن سال پیش سرطان داشتن..اگه ادم مومن و مذهبی هستن از طریق اعتقادات وارد شید و کمکشون کنین که خودشونو و خدا رو باور کنن تا امیدوار بشن. میگزره.... بگرد تو نت سرگزشت ادمایی ک بیماری های وحشتناکو رد کردن و بعد موفقیتای عجیب داشتنو بهشون نشون بده

دوس داشتین خاطره بارداری و زایمانم تو تاپیکام هس بخونین
الهی شکر ، سلامت باشن ان شاالله ، همیشه سایه اش بالا سرتون باشه  اگه اطلاعاتی دارین میتونه کمک ...

دورشو شلوغ کنید 

خیلی شرایط سختی 

پدر من پارسال شیمی درمانی کرد 

خیلیییییی امید داشت 

نذارید روحیش ببازه 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

جراحی ۵۰ درصد پرتو درمانی ۴۵ درصد و شیمی درمانی ۵ درصد در درمان نقش داره

این درصدها رو از کجا میدونین

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد