2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه لطف کنین بگین؟ راستی خواستگار کاردرمان دارم خواستم راجبش بدونم

پسر کاردرمان بنظرم خیلی مثبت و اهل زندگی باید باشه ولی اطرافشون خانمای سانتال مانتام زیاده

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
میشه لطف کنین بگین؟ راستی خواستگار کاردرمان دارم خواستم راجبش بدونم

اخه بستگی داره خودش تو کلینیک کار میکنه  یا برا خودشه ؟ کجا هستش شناخته شده هست یا نه ؟ اگه برا خودش نیست چند درصد میگیره ? چند تا مریض داره و … 
اینی که من میشناسم خودش ‌دو جای شهر مطب داره ماشین مدل بالا و آپارتمان تو منطقه خوب هم داره البته سنش زیاده حدود 37  سال  

جوجه پرستار

دقیقا مث شغل پرستاری خودمون هست...دست و پا دار باشی و کارکشته درآمدت خوب و فضایی هست و بالعکس...

تو روانپزشکی ب عنوان کارمند هستن و حالا نظر شخصی من این هست و شاید هم درست نباشه ولی خ راجع ب بیمار منفعل هستن...

دقیقا مث شغل پرستاری خودمون هست...دست و پا دار باشی و کارکشته درآمدت خوب و فضایی هست و بالعکس... تو ...

عزیزدلم مرسی راجب نظرت

بنظرم پرستاری رشته بهتری هست نه؟

رستش بین دو نفر موندم یکی پرستاره ترم 4 اینم که کاردرمانه یساله فارغ التحصیل شده

ببین رو اخلاقشون خیییلی فوکوس کن...بالا و پایین ماها ک پرستاریم درآمد خودمون رو داریم (البته درست ه پول جون و خون مون ه  ) ب قول مادربزرگ خدابیامرزم شکم رو جمعش کنی ی مشت ه ولش کنی ی دشت ه...روزی رو هم خدا میرسونه اینجور هم ک احساس میکنم خودت هم کم سن و سال هستی...ب مباحث اخلاقی گیر بده و از ایده آل هات کوتاه نیا اگه سنت کم ه...خودت رو تحت فشار نذار ک بین این و اون حتما یکی رو انتخاب کنی...حالا بعد از اینا هزاررر هزار مورد دیگه برات میاد...

من خودم ۳۳سالگی ازدواج کردم بینی و بین الله هم شوهرم بدک نیست و کاری ب کارم نداره باز میگم چررررا انقدر زود قبول مسئولیت کردم؟!خوش ب اون روزگاری ک دو جا کار میکردم و فارغ البال بودم...

ببین رو اخلاقشون خیییلی فوکوس کن...بالا و پایین ماها ک پرستاریم درآمد خودمون رو داریم (البته درست ه ...

نسرین جونم ممنون بابت نظرتون خدا رحنت کنه مادربزرگتونو

بله من هنوز سنم خیلی کمه 19 سالمه الانم شرایط ازدواج رو ندارم به قول شما مسئولیت سنگینیه

خوشبخت باشین ایشالا عزیزم