2777
2789

گزینه ی رد درخواست میهمان در آموزشیار به چه معناست؟

من چند روز بعد تصمیمم عوض شد و چون نمیخواستم برم میهمان شم گزینه ی رد درخواست میهمان رو از آموزشیار زدم تو قسمت دریافت مجوزها.پیامکشم برام اومد تو ایگپ که در خواست رد درخواستم ثبت شده.

بعد موقع حذف اضافه برای من پیامک اومد وسط حذف اضافه کردنم از منادا که نوشته:

دانشجوی گرامی :وضعیت درخواست در سامانه منادا  با درخواست میهمانی شما موافقت گردید.پس از ارسال لیست دروس توسط واحد مبدا از طریق سامانه منادا، جهت ثبت نام مطابق با تقویم آموزشی به واحد مقصد مراجعه نمایید. اداره کل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی

همون روز باز من رفتم آموزشیار و دوباره گزینه ی رد درخواست میهمان رو زدم و باز برام تو ایگپ پیام اومد که:

سامانه آموزشیار

دانشجوی گرامی، درخواست رد درخواست مهمان به ساير واحدهاي دانشگاه در نیمسال نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401 به شماره......با موفقیت ثبت شد و به زودی رسیدگی خواهد شد.

1401/11/27

الانم من 20 واحد درس انتخاب کردم تو همون دانشگاه قبلیه خودم و بیشتر شهریه مو پرداخت کردم...

خب حالا بنظرتون من باید چیکار کنم؟

اصلا اگه کلا نرم و هیچ کاری نکنم و مثل سابق برم سر کلاسهای خودم اتفاقی میفته؟ممکنه تا آخر ترم برم سر کلاسام بعد بگن چون میخواستی میهمان بشی شهریه ات هدر رفته و حق امتحان دادن نداری؟؟؟

من واقعا روم نمیشه برم سوال کنم چون سوالم خیلیی طولانیه و باید دو ساعت بهشون توضیح بدم همینجا جوابمو بدین.ممنون میشم.

سوم اسفند 401 آخرین مهلت حذف و اضافه اس و آخرین فرصتمه که بدونم باید چیکار کنم

لطفا جوابمو بدین.

گزینه ی رد درخواست میهمان در اموزشیار به چه معناست؟

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫