2777
2789
عنوان

چی بگم بهش ؟

126 بازدید | 11 پست

سلام 

من چند سال پیش با پسری دوست بودم ولی کات کردیم منو مسدود کرده  هر چقدر بهش میگفتم بزار ببینمت یا بیا برگردیم قبول نمیکرد و بهونه میورد چندسال میگذره و

مدتیه یکی ازم داره سو استفاده میکنه و درخواست پول میکنه و از رابطه ی منو و این پسره خبر داره وکیل گرفتم وکیله میگه باس با پسره صحبت کنم و ازش سوال بپرسه 

ولی من مطمئنم قبول نمیکنه منو ببینه و یا جواب پیامامو بده 

چکار کنم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تونه وکیل پیگیری کنه بحرف تونمیترسه.بگووکیل پیام بده

فکر نکنم حرف وکیل هم قبول نکنه 

پای پلیس  هم نمیخوام باز بشه به خونشون یا خونمون  چون میترسم از رابطه به مامان و بابام بگه 

فکر نکنم حرف وکیل هم قبول نکنه  پای پلیس  هم نمیخوام باز بشه به خونشون یا خونمون  چو ...

بهتره بری کلانتری جریان رو بهشون بگی بگو که یه نفر داره تهدیدت میکنه و بقیه چیزا خودشون شماره تلفن و آدرس دوست پسرت و اونی که تهدیدت میکنه رو پیدا میکن و باهاشون تماس میگیرن که بیان کلانتری. نهایتش جریان رو به یه خواهر یا برادرت بگو. نگران نباش به خانوادت چیزی نمیگن. تا کی میخوای این فشار روانی رو تحمل کنی. این اتفاق برای منم افتاده با یکی دوست بودم آخرش معلوم شد خلافکاره از کلانتری باهام تماس گرفتن که بیا وقتی رفتم گفتن تو هم باهاش شریکی در صورتی که من اصلا از چیزی خبر نداشتم از ترس داشتم دیونه میشدم ولی خب مشکل حل شد ولی آخرش همه جریان رو به برادرم گفتم.