2777
2789
عنوان

بیاید احتیاج دارم ب حرفای قشنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 44 پست
الان که ماه رجب و شعبان هست بهترین فرصت برای طلب مغفرت هست هر استغفار ماه شعبان ارزش ۷۰ هزار استغفار ...

🙏

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی دنیا خیلی بی رحمه 

شما مادرتو از دست دادی من مادرم و پدرم و عزیزترین کسای زندگیم نه خونه ای نه پولی نه دلسوزی دارم

اگر 1-سواد پزشکی۲-سواد سیاسی ومهمتر از همه3- شعور اجتماعی نداری با من بحث نکن!  
دیدم اما نمیتونم‌ باور کنم دیگه .من دلم داره واسه مامانم پرمیزنه ولی حتی ب خوابم نمیاد .یعنی دوسم ند ...

وقتی ۷ساله م بود بابام فوت شدهیچی ازش بیادندارم

نه خاطره ای نه هیچی جز عکس و صدای ضبط شده 

هیچوقتم به خوابم نیومده ۳۳سالمه 

بعدش برادر جوونم رفت 

اونم همینطور 

عزیزم این حالتای شما طبیعیه بالاخره دوره ای داره که میگذره . این غم کوچیک نمیشه اما در طول زمان شما بزرگ میشی این غم مثل یک حفره اس . به همون حالت خودش باقی می مونه اما به مرور زمان شما بزرگ و بزرگ تر میشی. تمام احوالات شما طبیعیه. برا مادرت خیرات بفرست خیلی بدردش میخوره

😭😭😭😭چرا باید یسری از آدما انقد سختی بکشن آخه. یسری ها همه چی بر وفق مرادشون.  انصاف نیس&nbs ...

بی انصافی نکن همین مادر مهربونو دوست داشتنی که داشتی من نداشتم نه که نداشته باشم ماد  دارم اما هیچ وقت باهام مهربون نبوده خیلی کارا میکنه اما همش عصبانیه و هیچ وفت ما محبتشو حس نکردیم خدا یه هدیه مثل دخترت بهت داده مادرت عمرش تو این دنیا به پایان رسیده بود خدا هدیه ای مثل فرشته بهت داده تا غم نبود مادر رو کمتر حس کنی ناشکر نباش 

ارههه مامانم انقد مهربون بود ک هیچکس ازش ناراضی نبود .ی بدهی کوچیک داشت ک دادیم. نمازش ک همیشه اول و ...

قطعا 

یه ماجرای واقعی خوندم که یه مردی خواب دوستش رو میبینه که خیلی حالش بده و می‌ره پیش پسرش که کنار رودخونه داشته کارگری می‌کرده میگه واسه پدرت یه خیراتی بده میگه اون برای من چیزی ارث نذاشت باشه حالا به خاطر تو یه سطل آب میریزم اینجا (اینو به مسخره می‌گفت)

شب دوباره مرده خواب دوستش رو میبینه که خیلی اوضاع خوبی داره و خوشحاله تعجب می‌کنه میگه چی شد که نجات پیدا کردی ؟ میگه پسرم به نیت من یه سطل آب ریخت کنار رودخونه یه ماهی از آب بیرون افتاده بود با آبی که پسرم ریخت اونم برگشت به رودخونه و زنده موند همین کارش کلی بهم ثواب رسوند! 

این یعنی ارحم الراحمینی خدا که به هر بهانه‌ای دنبال بخشش بنده هاشه 

ارههه مامانم انقد مهربون بود ک هیچکس ازش ناراضی نبود .ی بدهی کوچیک داشت ک دادیم. نمازش ک همیشه اول و ...

خوش به سعادتش، رحمت و رضوان خدا بهش 

یادم به فیلم هما افتاد 

راستی فیلم هما با بازی فاطمه گودرزی رو هم دانلود کن ببین 

دیدم اما نمیتونم‌ باور کنم دیگه .من دلم داره واسه مامانم پرمیزنه ولی حتی ب خوابم نمیاد .یعنی دوسم ند ...

حتما امکانش نبوده

ولی میاد

شما براش هر شب یس بخون

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

مادرتون بر اثر چی فوت شدن 

ایست قلبی

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭