2777
2789
عنوان

بیاید احتیاج دارم ب حرفای قشنگ

374 بازدید | 44 پست

ازوقتی مادرم فوت شده دیگه هیچی برام ارزش نداره . 

چند روزه ب خیلی اعتقادات شک کردم .ب وجود خدا .ب اون دنیا . حس میکنم همه چی الکیه . توزندگیم ازهیچی نتونستم لذت ببرم   . بعدکلی سختی خدا بهم ی دختر داد ک وقتی قشنگترین حسو ک مادر شدن هستو تازه داشتم تجربه میکردم مامانم رفت ازپیشم . غم عالم تو وجودم وازهیچی حتی الوجود دخترم لذت نمیبرم😭. هیچکس از اطرافیانم درک نمیکنن و فقط میخوان بخاطر خودشون خوشحال باشم . دارم دیگه میترکم  

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭

ایشون جسمشون رو گذاشتن و رفتن

پس هستن 

برنامه زندگی پس از زندگی رو ببینید.

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

یکی از کاربرا یه دختر کوچولو داره که دکترا گفتن مغزش رشد نکرده عین یه تیکه گوشت تا آخر عمر میمونه حتی نمیتونه عروسکایی که براش خریده بودن بغل کنه 

شاید دونستن این چیزا باعث بشه قدر سلامتی دخترتو بدونی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون جسمشون رو گذاشتن و رفتن پس هستن  برنامه زندگی پس از زندگی رو ببینید.

دیدم اما نمیتونم‌ باور کنم دیگه .من دلم داره واسه مامانم پرمیزنه ولی حتی ب خوابم نمیاد .یعنی دوسم نداره وبراش مهم نیستم؟ مامانم بی نهایت منو دوست داشت هر روز کلی باهم حرف میزدیم. الان هر روز توخوابه زنداداشم.  😭

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
یکی از کاربرا یه دختر کوچولو داره که دکترا گفتن مغزش رشد نکرده عین یه تیکه گوشت تا آخر عمر میمونه حت ...

😭😭😭😭چرا باید یسری از آدما انقد سختی بکشن آخه. یسری ها همه چی بر وفق مرادشون.  انصاف نیس 

😭😭😭😭چرا باید یسری از آدما انقد سختی بکشن آخه. یسری ها همه چی بر وفق مرادشون.  انصاف نیس&nbs ...

همش امتحانه

اگر خوشی و امکانات دنیا در نظر خدا ارزش داشت همشو میداد به پیامبران و آدمهای خوب اما میبینی که معمولا برعکسه

زندگی واقعی و اصلی ما یه جای دیگه ست 

اینجا عین خواب و رویا میمونه 

زندگی تو این دنیا ارزشی نداره به یه تار مو بنده 

فکر کن تو چند ثانیه زلزله چهل هزار نفر یکجا مردن

اجازه بده مادرت تو زندگی واقعی خودش خوشحال باشه غم تو ناراحتش می‌کنه 

دلتنگی تا یه حدی طبیعیه اما نذار رو روال زندگیت تاثیر بذاره 

هممون میریم به جای بهتر 

همش امتحانه اگر خوشی و امکانات دنیا در نظر خدا ارزش داشت همشو میداد به پیامبران و آدمهای خوب اما می ...

😭😭😭 همش باخودم میگم مامانم دخترمو خیلی دوست داشت اما حسرت شد براش و باهاش نتونست وقت بگذرونه .همش باخودم میگم مامانم بدون ما دلش نمیگیره ؟ نمیدونم دارم دیونه میشم انگار. یعنی مامانم اونور دیگه غصه نمیخوره ؟ دلم میخواد خوشحال باشه 

😭😭😭 همش باخودم میگم مامانم دخترمو خیلی دوست داشت اما حسرت شد براش و باهاش نتونست وقت بگذرونه .همش ...

اون به شماها اشراف داره و از خوشحالی و خوشبختی شماها لذت می‌بره و اونقدر اونور زیبایی و جذابیت داره که دیگه حسرت این چیزا رو نمیخوره 

اصل همه خوشی ها و زیبایی ها اونجاست 

تو تجربه های نزدیک به مرگ ایرانی و خارجی همش همینو میگن و از مهربونی خدا 

اگر میخوای مادرتو خوشحال کنی کارهای ثوابتو هدیه کن بهش هم به اون میرسه هم برای خودت ثوابش چند برابر میشه حتی ثواب همین بچه داری و کارهای خونه 

به نیتش رد مظالم بده 

نماز بخون

اون به شماها اشراف داره و از خوشحالی و خوشبختی شماها لذت می‌بره و اونقدر اونور زیبایی و جذابیت داره ...

واقعا اینطوریه؟ ای کاش بیاد ب خوابم . منو آروم کنه وبگه اونجا ک هس خیلی بهتره و حسرت نداره . دلم میخواد نمازموبخونم اما هربار میگم بعدا ولش کن واسه چی بخونم 

واقعا اینطوریه؟ ای کاش بیاد ب خوابم . منو آروم کنه وبگه اونجا ک هس خیلی بهتره و حسرت نداره . دلم میخ ...

اونجا همه فقط حسرت اینو دارن که برگردن یا حق الناس هاشونو جبران کنن یا بیشتر کارهای خیر انجام بدن 

همه کارهای خیرت رو به نیت مادرت انجام بده و براش حلالیت بگیر ببین حساب کتابی با کسی نداشته اینها خیلی خیلی بیشتر خوشحالش می‌کنه 

میدونستی طبق اسلام اگر تو خونه کوچکترین کار خونه از نظافت یا آشپزی و ... انجام بدی برات خیلی ثواب مینویسن؟ در کنارش نماز هم بخونی هم خودت آروم تر میشی هم میتونی با خدا حرف بزنی برای مادرت دعا کنی

الان که ماه رجب و شعبان هست بهترین فرصت برای طلب مغفرت هست هر استغفار ماه شعبان ارزش ۷۰ هزار استغفار تو ماه‌های دیگه ست 

مادرت هم یه انسان بوده مثل بقیه ممکنه خواسته ناخواسته اشتباهاتی ازش سر زده به نیتش استغفار کن خیلی براش ارزشمنده و به دردش میخوره و حتما اثر داره

اونجا همه فقط حسرت اینو دارن که برگردن یا حق الناس هاشونو جبران کنن یا بیشتر کارهای خیر انجام بدن&nb ...

ارههه مامانم انقد مهربون بود ک هیچکس ازش ناراضی نبود .ی بدهی کوچیک داشت ک دادیم. نمازش ک همیشه اول وقت بود. یعنی اگه ب نیت مامانم هرکاری کنم بهش خیر میرسه وخوشحال میشه؟ حتی کارهای خونه؟  

یکی از همونایی که تجربه مرگ داشته میگفت کوچکترین دعاهای ما در حق امواتمون براشون اثر داره و نور و بر ...

فقط دلم میخواد مامانم خوشحال باشه و بهم بیاد بگه توخوابم

. هرکاری ازدست بربیاد میکنم