2777
2789
عنوان

ترس از ایدز

686 بازدید | 15 پست

سلام خانوما کسی بوده از ایدز بترسه؟

تاپیک قبلیمو بخونین ببینین جی سرم اومد ک باعث این ترسم شده

ازمایشم دادم منفی بود ولی بازم میترسم میگم نکنه هنوز خووشو نشون نداده توی خونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😅 تاپیک قبلی دیدم از اون راه منتقل نمیشه نگران نباش 

ممنونم عزیزم

دکتر روانپزشکم رفتم دارو دارو میخورم میگه از استرس شدیده ک اینجوری داری فک میکنی

ازون راه منتقل نمیشه نترس😢😑

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
زیاد سخت نگیر زندگی گلم  با خودت اسپری فلفل اینا حمل کن همیشه از خودت دفاع کن

خیلی اذیتم دلم میخواد اصلا بمیرم فقط بخاطر وجود بچم نگرانم ک نکنه بمیرم بچم تنها بمونه

برام دعا کن اروم بشم

ممنونم عزیزم اروم شدم 

خداروشکر😌

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
عزیزم نگران نباش اگه اون عوضی مبتلا بوده باشه هم ازین راه منتقل نمیشه.سعی کن به اون قضیه فک نکنی

خدا لعنتش کنه الهی منو نابود کرد اگ از ایدز نمیرم از ناراحتی اعصاب میمیرم

ممنونم عزیزم دکتر روانپزشکم رفتم دارو دارو میخورم میگه از استرس شدیده ک اینجوری داری فک میکنی

الهی بمیرم برات😭خدا لعنتشون کنه ببین چقدر برات سخت بوده روانپزشکم رفتی،😔عزیزم باتوجه به تاپیک قبلیت راه انتقالش نیس نگران نباش بخودتم استرس نده سعی کن فراموشش کنی ۷یلی خیلی ناراحت شدم مخصوصا که بچه هم بغلت بوده بمیرررررم😭

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘