2777
2789

سلام خانم ها روز بخیر ،من ۶ ماهه باردارم و توی سونوگرافی یه میوم ساب سرازول به ابعاد ۱۶ در ۲۲ میلیمتر در جدار خلفی جسم رحم رویت شده ، راستش اول فک کردم کیسته اهمیت ندادم ، دکترمم هیچی نگفت اما دیروز تو نت خوندم که میوم یعنی فیبروم خیلی میترسم تو این مدت بارداریم تو سونوها نگاه کردم ابعادش رشد کرده و ۱۸ میلیمتر شده ، تورو اگه کسی تجربه ای داره یا در این مورد چیزی میدونه راهنمایی کنه ❤

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

در طی بارداری همراه با جنین رشد میکنه موقع زایمان دفع میشه عزیز 

عادیه خیلیها میگیرن 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😑 هنوز یاد نگرفتی چیزی رو گوگل نکنی من خیلی وقته فیبروم دارم الانم بچه دومم رو باردارم یه دونه ه ...

خداروشکر که مشکلی نداره ، نه خب نگران شدم گلم 

در طی بارداری همراه با جنین رشد میکنه موقع زایمان دفع میشه عزیز  عادیه خیلیها میگیرن

خداروشکر که طبیعیه

منم فیبروم ساب سروزال دارم الانم اقدامم برای بارداری چندتادکتر رفتم گفتن هیچ مشکلی نداره  

بسلامتی انشالله زودی باردار شین ❤

نمیدونم چرا طی بارداریم انقدر استرس دارم البته بی دلیلم نیس هربار یچیزی میشه ، اوایل تیرویید پرکار ، بعد غلظت خون و فیبروم و پایین بودم فشار 

اگه دکتر تشخیص بده انجام میده اگه نه دستش نمیزنه مخصوصا حین زایمان چون بزرگ شده احتمال خونریزی داره ...

ای وای بده که بمونه خطرناک نمیشه ؟بعدا باز باید جراحی کرد

ای وای بده که بمونه خطرناک نمیشه ؟بعدا باز باید جراحی کرد

نه وقتی کوچیکه و دردسر نساخته هیچ کاری ش ندارن

من چندین ساله دارم

میدونی مثل گوشت اضافه ای که روی بدن میزنه اینم همونه

تا وقتی دردسر نداره ولش میکنن

من تیرویید کم کار گرفتم برلی پرکار چی کار کردن برات

هیچی اول چندتا ازمایش و استرس بم دادن ، حتی شوهرم رفته بود جواب ازمایش رو بگیره گفتن خیلی خطرناکه هم برا جنین هم برا مادر، ولی دکترم گف طبیعیه😑