سلام خانم ها روز بخیر ،من ۶ ماهه باردارم و توی سونوگرافی یه میوم ساب سرازول به ابعاد ۱۶ در ۲۲ میلیمتر در جدار خلفی جسم رحم رویت شده ، راستش اول فک کردم کیسته اهمیت ندادم ، دکترمم هیچی نگفت اما دیروز تو نت خوندم که میوم یعنی فیبروم خیلی میترسم تو این مدت بارداریم تو سونوها نگاه کردم ابعادش رشد کرده و ۱۸ میلیمتر شده ، تورو اگه کسی تجربه ای داره یا در این مورد چیزی میدونه راهنمایی کنه ❤
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
در طی بارداری همراه با جنین رشد میکنه موقع زایمان دفع میشه عزیز
عادیه خیلیها میگیرن
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.