2777
2789
عنوان

انتقال جنین

1031 بازدید | 17 پست

سلام دوستان خیلی ممنون میشم اگه با دلای پاکتون برام دعا کنید انتقالم مثبت بشه چند روز دیگه ان شاالله باید آزمایش بدم 

من اعتقاد دارم دعای شما خیلی تاثیر گذار هست ♥️🍀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاللا که آزمایشتون مثبت بشه و دوران شیرین حاملگی را با آسودگی خاطر پشت سر بزارین و خدا بهتون نی نی های سالم بده،منم روز نهم انتقالم هست🥺چهارشنبه باید برم آزمایش ،واقعا نگرانم ،من هیچ علایمی ندارم،اصلا انگار نه انگار 🥺🥺

انشاللا که آزمایشتون مثبت بشه و دوران شیرین حاملگی را با آسودگی خاطر پشت سر بزارین و خدا بهتون نی نی ...

خیلی ممنون جانم همچنین 😍 ان شاالله همه منتظرا ب حق این ماه ،خدا فرزند سالم و صالح بهشون بده 

شما هم نگران نباشید ان شاالله مثبت میشین منم برعکس شما از علائم میترسم 🤦🏻‍♀️

خیلی ممنون جانم همچنین 😍 ان شاالله همه منتظرا ب حق این ماه ،خدا فرزند سالم و صالح بهشون بده  ...

انقدر دوباره علایم لانه گزینی و ... بودم که استرسم هزار برابر شد.

دلم میخواد بی بی چک بزارم ولی واقعا میترسم 

انقدر دوباره علایم لانه گزینی و ... بودم که استرسم هزار برابر شد. دلم میخواد بی بی چک بزارم ولی واق ...

منم علائم لانه گزینی نداشتم بیخیال ان شاالله خدا خودش ی عیدی بهمون میده 

من سعی میکنم نماز بخونم و قران خیلی حالمو خوب کرده شما هم اگه خواستید بخونید

انقدر دوباره علایم لانه گزینی و ... بودم که استرسم هزار برابر شد. دلم میخواد بی بی چک بزارم ولی واق ...

من میخوام فردا بی بی چک بزنم فردا دوازده انتقالم هست از خدا ی عیدی میخوام

ایشاللا که با خبرای خوب بیای  ایشاللا خدا دلتون رو شاد کنه  واسه منم دعا کنین 🥺🥺

ان شاالله خیلی ممنون عزیزم شما هم سعی کنید سرتونو با فیلم و کتاب گرم کنید ان شاالله آخر این انتظار نتیجه مثبت و ی نی نی سالم و صالح باشه براتون♥️🍀

ان شاالله خیلی ممنون عزیزم شما هم سعی کنید سرتونو با فیلم و کتاب گرم کنید ان شاالله آخر این ان ...

خدا خودش همه ما رو لایق مادری بدونه و دلمون رو شاد کنه انشالله 

انشاللا 

با خبرای خوب بیاین صبح