2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دردهای پریودی اوایل بارداری طبیعیه 

انشالله که به سلامتی بغلش کنی 

بزار 10 روز ازموعدت بگزره بروآزمایش بتابده

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂

تقریبا ۳ روز بعد موعد میتونی آزمایش بدی. منم تا ۲ماه علائم پریود داشتم مخصوصا دل درد و سینه درد. انشالله ک خیر و آخرش خوشی

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

آزمایشکاه مهم نیس الان باید پروژسترون مصرف  کنی یا آمپول یا شیاف. بعرشم برو مطب سریع .تو خونه ا ...

دکتر گفت آزمایش مثبت شد بیا دارو بدم بهت

آخه میگن دردهای پری یکی از علائم بارداریه

دکتر گفت آزمایش مثبت شد بیا دارو بدم بهت آخه میگن دردهای پری یکی از علائم بارداریه

اره عزیرم دردهای پریود هم بکی از علائمش هس.

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

دردهای پریودی اوایل بارداری طبیعیه  انشالله که به سلامتی بغلش کنی  بزار 10 روز ازموعدت ب ...

اون موقعه خیلی دیره برای منی که همش سقط میکنم برای بچه اول همون روز موعد آزمایش مثبت شد

دکتر گفت آزمایش مثبت شد بیا دارو بدم بهت آخه میگن دردهای پری یکی از علائم بارداریه

آره عزیزم اتفاقا خیلیم زیاده یه هفته الی دو هفته درگیری 

مگه لکه بینی داری که میترسی

بزار روز موعد برو آزمایش بده که خیالت راحت باشه

الکی استرس نگیر