2777
2789
عنوان

پول،بچه🙂

395 بازدید | 35 پست

بچه خوبه، به زندگی رنگ و بو و شکل تازه میده ولی تو رو خدا اگه وضع مالی خوبی ندارید بچه دار نشید🙂

خواهرانه میگم ادعا میکنه که پول براش مهم نیس ادعا میکنه زندگیش خوبه ولی با یه نگاه به اطرافش هزار بار خانوادش رو برای به دنیا اوردن خودش لعنت میکنه🙂

وقتی میبینه یکی در فاصله یک ساعت یه لباس مردونه برا شوهرش و یکی هم برا پسرش اونم تازه هرکدوم چهارصد خریده، ولی اون بچه یه شلوار چهار صدی خریده تو چهار تا قسط، برای یه هودی دویست تومنی باید به خانوادش التماس کنه، به خدا بچه هزار بار میمیره، هزار بار شکسته میشه، همش که نباید بروز بده 

تو رو خداااااااا اگه پول ندارید بچه  دار نشید اون بدبخت گناهی نداره🙂💔

کاربری دست دونفره🤞دوتا دختر باهوش و خوشگل😍☺️ یکی مجرد یکی متاهل:(خدایا شد، مرسی❤️ کمکم کن به کمک تو برای همه بشه)❤️✌️❤️

با این اوضاع جامعه پس هیچکس باید بچه نیاره

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق.....خیلی از اطرافیانم تو شام شبشون معطل بودن بعد بهشون میگفتن بچه بیارید و خدا روزی رسونه و از این جور حرفا... و الان هم یه بچه با کلی خرج و بدبختی های مالی دارن

تاریخ رامردان پر هیاهو مینویسندو بدون اینکه بدانندقهرمانان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند..!
الان دیگه هیشکی پول نداره نسل منقرض میشه دیگه

اون نسلی که بچه در به در بخواد با گریه و ازار و بدبختی بزرگ بشه بهتره منقرض بشه 🙂 ببخشیدا ولی طفل معصوم گناهی نداره💔

کاربری دست دونفره🤞دوتا دختر باهوش و خوشگل😍☺️ یکی مجرد یکی متاهل:(خدایا شد، مرسی❤️ کمکم کن به کمک تو برای همه بشه)❤️✌️❤️
حق.....خیلی از اطرافیانم تو شام شبشون معطل بودن بعد بهشون میگفتن بچه بیارید و خدا روزی رسونه و از ای ...

بیچاره بچه 

بیچاره بچه 

اون بچه لباس عید مبخواد. میره مدرسه وسایل هم کلاسی هاشو میبینه و کلی حسرتای دیگه... وعده های غذاییشون هم اصلا مناسب نیست

تاریخ رامردان پر هیاهو مینویسندو بدون اینکه بدانندقهرمانان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند..!
از پدر مادرت ناراحتی؟

نه، فقط  صادقانه میگم حسودیم میشه به دوستم که سی تومن داده دماغ عمل کرده، اون دوستم که چهار تومن لوازم ارایشی گرفته، یکی از بچه های فامیلمون که  تو یه روز سه تومن نقد لباس خریده🙂

اول بگم که کاربر سال ۸۸ هستم ولی توی مسائل اخیر تعلیق شدم این کاربری و از قبل داشتم 

خلاصه عقاید نی نی سایتی 

بچه روزیشو با خودش میاره 

بچه زیاد باعث میشه دور و برمون شلوغ بشه تنها نباشیم 

اون بچه لباس عید مبخواد. میره مدرسه وسایل هم کلاسی هاشو میبینه و کلی حسرتای دیگه... وعده های غذاییشو ...

اشتباه بزرگی بود

اول بگم که کاربر سال ۸۸ هستم ولی توی مسائل اخیر تعلیق شدم این کاربری و از قبل داشتم  خلاصه عقا ...

بچه خرج داره بچه کنار احساسات پول میخواد

اول بگم که کاربر سال ۸۸ هستم ولی توی مسائل اخیر تعلیق شدم این کاربری و از قبل داشتم  خلاصه عقا ...