2777
2789
عنوان

چرا نسل همه مردا منقرض بشن ؟؟؟

336 بازدید | 12 پست

چون ی عده مرد بد و خیانت کار آدم درستی هم نیستن همه مردا باهم منقرض شن و از همشون باید متنفر بود من زن میشناسم و خیلی دیدم شوهر و مرد های خوبی تو زندگیشون دارن و همیشه باهاشون کنار آمدن ولی زنه مرده رو اذیت میکنه ی اقایی تعریف میکرد خانواده زنش۲۰ روز مونده بودن خونشون  میگفت باید کمکشون خونه تکونی کنی گفتم کار گر میگیرم کلی حرف بارم کرد که تنبلی به زور مجبورم کرد قالی ۱۲ متری رو بلند کنم دیسکم پاره شد یکی از پاهام ۸ ماه فلج کامل شد بدبختی کشیدم تا عمل کردم یکم بهتر شد یه شب بهش گفتم پتوی من رو بیار گفت خودت برو بیار مگه بیل خورده به کمرت دعوامون شد توهین کرد گفتم توهین نکن از اعصانیت صبحش سکته مغزی کردم نصف صورتم فلج شد از کار افتاد ۵۰ جلسه فیزو یو تراپی رفتم تا ۸۰ در صد خوب شد هنوز پلک نمیزنه چشمم مثلا روی زمین کنار سفره کمی کج میشینم روی میزو مبل راحتم ماه اول که آمد زیر ی سقف تنها بودیم میگفت کنار سفره مثل گوسفند نخواب و نشخوار کن سیخ بشین به سفره توهین میشه گفتم خدا مشکل منو میدونه پس هستن مردایی که از دست زنشون اذیت میشن و بخاطر بچه ای که دارن جدا نمیشن  پس انقد جبهه نگیرید مردا های خوب بدبخت هم هستن .

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنید نی نی سایت مردونه بود 

یا یه سایت مردونه معادل نی نی سایت وجود داشت 

آقایون میرفتن درد دل  😂😂😂

مثلا پدر خانومم باجناقمو بیشتر از من دوست  داره همش به باجناقم محبت میکنه 

مادر خانومم خانومم رو پر میکنه که با من ناسازگار باشه هرموقع خانومم میره خونه مادرش وقتی برمیگرده خونه اخلاقش با من بد میشه😂😂😡

با جناقم مدام به من پز زندگی و زنش رو میده 🙄🙄 

برادر خانومم همش به من تیکه میندازه و از لج من جلوی من خیلی به خواهرش (همسر من)محبت میکنه چون حسوده میخواد برام برادر زن بازی دربیاره😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

وای اینقدر تو خونه پدر زنم کار کردم و ظرف شستم کمرم شکست الهی پدرزنم بمیره 😂😂🙄🙄

این زنا چقدر بچه با با هستن خانوم من ۲۴ساعته یا خونه پدرشه یا تلفنی با پدرش حرف میزنه منم خسته شدم از این زندگی میخوام طلاق بگیرم 🤣🤣🤣

وای اینقدر تو خونه پدر زنم کار کردم و ظرف شستم کمرم شکست الهی پدرزنم بمیره 😂😂🙄🙄 این زنا چقدر بچ ...

🤣🤣🤣🤣😂😂😂 واقعا خندیدم خدا نکشتت 

همانا که خودمان باعث رنج یا خوشبختی هستیم❣️