2777
2789

تبریزی ها اکثرا فقط باخودشون میتونن کناربیان

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

بعضی از دوستان راست گفتن من اصالتم از شهرهای تبریزه. هنه مثل هم نیستن قطعا ولی کلی بخوام بگم تعصبی ...

حساس بودن رو مادر تو همه مردای ایرانی  هست 

جالا مجردی سایه مادرو با تیر میزدننا بعد ازدواج عاشق مادره میشن 

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی ک حالم بد بود ب شدت تاپیکاتو خوندم و کلی خندیدم و حالم خوب شد خیلی خوبی واقعا کاش ی فامیل یا ا ...

فدات شم من الهی دیدم لایک کردی همشو ❤️🥰😍

فدات شم من فامیل نیستیم اما تو رفیق منی❤️

دورت بگردم من اگه دلت میخواد صحبت کنی و حالت بهتر میشه من هستما🥰🥺

این کاربری به شعبه ی جدیدی انتقال یافت🦦میتونی بگردی پیداش کنی🦦
استان خوزستانم

منم خوزستانیم شوهرم ترکه به شدت خسیس مخصوصا وقتی عروس غریبه گیرشون بیاد گدا بازیشون بیشتر گل میکنه

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

شما عرب هستین یا بختیاری؟

نه خودمم ترکم ولی نه ترکه تبریز خانوادم میگن ترکهای تبریز زیاد آدمای خوبی نیستن البته اینم از نظره قیافه و پول همه چیش اوکی هست خونه ماشین جهیزیه همه چی داره ولی اخلاقش یه جوریه احساس میکنم نمی تونم با اخلاقش کنار بیام هر چی که میگه فورا بحثمون میشه .... 

فدات شم من الهی دیدم لایک کردی همشو ❤️🥰😍 فدات شم من فامیل نیستیم اما تو رفیق منی❤️ دورت بگردم من ...

خدانکنه مهربونم

از  خدامه رفیقی مث تو داشته باشم😘❤️

درخواست میدم بهت قبول کن اگ انشاالله ی روز این بچه و شوهر گذاشتن وقت بزارم واسه خودم میام میحرفیم😐😁

در جواب تاپیکهای دیشب که موضوعشون کوردها بودن 

یهو همگی درباره یه قشر تاپیک میزنن😂

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
خدانکنه مهربونم از  خدامه رفیقی مث تو داشته باشم😘❤️ درخواست میدم بهت قبول کن اگ انشاالله ی ر ...

عزیز دل منی 

تو انقدر برای من عزیزی که حتی اون شبی که باهات صمیمی شده بودمم یادمه از خرید جهزیه برگشته بودی شبش🥲🥲

بعد من فک میکردم از من بزرگ تری🥲😂بعد فهمیدم من بزرگ ترم پشمام ریخت🥲😂

فدات شم چشم حتما

هروقت دوست داشتی بیا صحبت کنیم🥲🥺❤️

عروسم نلین چطوره🥲😂

این کاربری به شعبه ی جدیدی انتقال یافت🦦میتونی بگردی پیداش کنی🦦
منم خوزستانیم شوهرم ترکه به شدت خسیس مخصوصا وقتی عروس غریبه گیرشون بیاد گدا بازیشون بیشتر گل میکنه

دقیقا اینم خسیس هست ولی برا غریبه  اما در کل احساس میکنم از اون مزدایی هستن که زیادی غیرتی آن و تعصب های الکی میگیرن دقیقا از اونایه ۳ بار اومدن خاستگاری هر سری خانوادم ناراضی بودن و جواب رد دادن بعدش هی پیام میداد زنگ میزد بهم منم جوابشو ندادم 

عزیز دل منی  تو انقدر برای من عزیزی که حتی اون شبی که باهات صمیمی شده بودمم یادمه از خرید جهزی ...

فداتشم😍

چ خوب یادته من الزایمر گرفتم واقعا😂

حق داری پشمات بریزه تو سن کم ازدواج ک کردم هیچ زودی باردارم شدم هنوز ی سال نشده ازدواج کردم بچم کنارم خابه🙄🤣

حتما باید حرف بزنم باهات انرژی مثبت میدی ب ادم اصن

عروستم خوبه امروزو کلا خابیده شب ب زور خابش برده همش تکون میخوره الاناس ک دوباره بیدار شه🙄

دقیقا اینم خسیس هست ولی برا غریبه  اما در کل احساس میکنم از اون مزدایی هستن که زیادی غیرتی آن و ...

حالا اگه قسمت هم شدید و اومدن خواستگاری به هیچ وجه در مقابل خساست هاشون کوتاه نیاید و دلسوزی نکنید مثل من پشیمون نشی که نه وام ازدواجمو گرفتم دو دستی تقدیمشون کردم نه شیربها گرفتیم نه طلای درست حسابی نه جشن درست حسابی برام گرفتن اخرشم زبون شوهرم دو متر درازه و مستاجری مامان پیرم رو میکوبه تو سرم 

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤