2777
2789

تبریزی ها آقایونشون به شدن زن دوستن 

در واقع زن ذلیل 

هر چی از اخلاق های خوبشون بگم کمه 

فقط یه ایراد دارن البته خانواده (خودمم تبریزی ام)به شدت تجمل گرا هستن 

اگه میتونی جهیزیه توپپپپ ببری به فکر وصلت باهاشون باش اکثرا دواین مسائل مانور میدن البته استثناء هم دارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبریزی ها آقایونشون به شدن زن دوستن  در واقع زن ذلیل  هر چی از اخلاق های خوبشون بگم کمه& ...

نه بابا دیگه چی😕

◾▪️ آدم از چه می‌میرد؟از گرسنگی؟ از سیگار؟ از غصه؟!نه؛ آدم‌ از بی امیدی می‌میرد، از اینکه هر روزصبح چشم هایش را باز کند و نداند چرا..▪️◾
بلدم البته الآنم که هیچی بینمون نیست بازم ترکی صحبت میکنیم حتی توی چت 

شما عرب هستین یا بختیاری؟

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

شوهره اشنامون اهله تبریز بود نرده خیلی خوش اخلاق نبود افاقا وضعشونم خیلی خوب بود ولی خب اخلاق نداش الانم جدا شده البته همه جا خوب و بد هست ولی خب چون تو فامیلمون این موردو داشتیم گفتم بگم 

بعضی از دوستان راست گفتن

من اصالتم از شهرهای تبریزه. هنه مثل هم نیستن قطعا ولی کلی بخوام بگم تعصبی ، خانواده دوست ، تجملاتی ، هستن

با اینکه زن شون رو دوست دارن ولی روی مادرشون حساس ان اکثرا. 

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

من اردبیلیم شوهرم چن سال اونجا درس خونده دوستای زیادیم داره تعصبی و غیرت نمیدونم فقط میدونم بشدت راحتن. رفیقا باهم خیلی راحت حرف میزنن بی ادبا😐😐😂😂

امیدوارم بزودی من و همسرم مادر پدر بشیم...خدایا سپردم به خودت من سعی و دعا میکنم توام اجابتم کن...🥺♥
من چیزی نمیدونم اما من یه خواستگار پولدار و خوش اخلاق داشتم از تبریز بخاطر این ک نمیتونم با قومیتی ...

وقتی ک حالم بد بود ب شدت تاپیکاتو خوندم و کلی خندیدم و حالم خوب شد

خیلی خوبی واقعا کاش ی فامیل یا اشنا اطرافم مث تو داشتم