2777
2789

مادرت زنگ زده بود چی میگفت ..درصورتی ک خونه نبود اونموقع..بعد منم واقعا ی حرفایی زدم با مادرم که بین خودمون دوتا بود یعنی من و مادرم .. راستی چند وقته وقتی زنگ میزنم یا عکس میگیرم یه علامت دایره مانند سبز کوچولو میفته سمت چپ بالای صفحه ی گوشی .. کسی میدونه یعنی چی ؟ 

نمیدونم اسی شاید شنیده یا مامانت گفته بهش

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون علامت سبز ارتباطی با حک نداره . یبار گوشیتو فلش کن حتما

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

بعد همسرم گفت اون حرفا چی بود ک با مادرت زدید ..روقتش ازش استفاده میکنم و... از صبحم باهام سرسنگینه کمی.. راستی وقتی پیله کردم ک از کجا فهمیدی با مادرم حرف زدم گفت شوخی کردم حدس زدم فقط

من شوهرتم 

مگه نگفتم نیا نی نی سایت

😎😂😂😂😂

سوگیلیمی بیر گون گورسز اونا دین کی تک اونو سویرم اوزگویه یار اولمامیشام🙂🖤تو زندگی خیلی بیشتر از سنم سختی کشیدم و هیچوقت به چیزایی که آرزشون داشتم  و تلاش کردم نرسیدم.. هیچوقت از خانوادم محبت ندیدم😅 گاهی وقتا میگم اگه برگردم به کودکیم میرم اون دختر کوچولویی که خودمم رو بغل میکنم و بهش میگم بزرگ نشو دنیای آدم بزرگا اصلا قشنگ نیست🖤بنظرم آدم به چیزایی که دوست داره همون لحظه برسه قشنگه بعدش دیگه ذوقش میپره..12سالگیم آرزو داشتم لب تاپ داشته باشم الان دارما اما ماهی یبارم بازش نمیکنم..یا الان از عروسک متنفرم چون بچگیم هر چقد میگفتم نمیخریدن واسم..🙂 با وجود تموم سختیای زندگی هنوزم به این جمله اعتقاد دارم که ته هر سختی آسونیه🌱آیگین هستم همون دختر تبریزی ترک 😻نی نی یارررررر جان جدت تعلیق نکن دیگه سیمکارت ندارممممممم😒
منم چندباراون دایره روداشتم یعنی حک شدم عایا🙄🙄🙄

نه بابا اون مال خوده گوشیع . احتمالا شوهرش یه برنامه هست مربوط ب هک هست اون برنامه بعد اینکه رو گوشی طرف نصب میشه مخفی میشه و فقط با فلش کردن درست میشه

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋