2777
2789
عنوان

موندگاری ژل زیر چشم

111 بازدید | 5 پست

عزیزانی که ژل تزریق کردن خصوصا پرفکتا میشه بگن چقدر موندگاری داره ؟

کمتر یکساله ؟ خیلییی درد داشت ؟

‏بال‌هایِمان‌ زَخمی‌ است *** اما هَنوز‌ بُلند‌ پروازیم ...

سلام عزیزم،برای چی خوبه،هر چشم چند سی‌سی میخواد،و قیمت لطفا

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.

سلام به شما

گودی و سیاهی زیر چشم

من خودم انجام ندادم اخه

میدونم پرفکتا فاین هر سی سی حدودا ۲۲۰۰ تا ۲۸۰۰ هست که دستمزد پزشک جداست

فکر کنم دو چشم باهم یک سی سی شاید هم هر چشم یک سی سی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ترب رو نگاه کردم ظاهرا هزینش کمتره هر سی سی ۱۸۰۰ تا ۲۳۰۰

سلام به شما گودی و سیاهی زیر چشم من خودم انجام ندادم اخه میدونم پرفکتا فاین هر سی سی حدودا ۲۲۰ ...

ممنون عزیزم واسه منی که سیاهی و پف دارم هم مؤثره؟پف خیلی اذیتم میکنه،نمیدونم چه کنم

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
ممنون عزیزم واسه منی که سیاهی و پف دارم هم مؤثره؟پف خیلی اذیتم میکنه،نمیدونم چه کنم

فکر کنم اره ولی اون نوع ژلش فرق داره حتما ...